Wat heeft de luxe camper van Peter Gillis te bieden?

De camper is zo’n zeven maanden geleden aangeschaft door de Massa is kassa-ster Peter Gillis. Toch was hij blijkbaar snel uitgekeken op de luxe camper en hij zette het bakbeest 3 maanden geleden te koop voor 389.000 euro. De Morelo Palace 90M mag echt een paleisje op wielen genoemd worden. Er ontbreekt écht niks aan deze rijdende villa.

Allereerst kijken we naar de praktische punten van de camper. De keuken is voorzien van een keramiekplaat, oven en afwasmachine. Ook zit er een volledige badkamer (inclusief wasmachine) in verstopt. Zeg maar dag tegen de gedeelde douches op de camping. Maar wat zijn de minder praktische punten, maar ook heel belangrijk? Met loungebanken, lederen bekleding en een master bedroom. De camper komt uit het jaar 2021 en heeft dus veel gadgets. Denk aan vloerverwarming, een panorama-dakvenster en een 32 inch televisie.

Ondanks al deze punten kwam er maar geen koper. Daarom heeft Peter Gillis de vraagprijs verlaagd naar 379.900 euro, dus geeft hij iets meer dan 9.000 euro korting op de bolide.

Bekijk de website van BekendeBuren voor meer info over de camper.

Ook benieuwd waarom de verkoop van Peter z’n villa niet doorging? Check dan het volgende: de villa van Peter Gillis blijkt toch niet verkocht te zijn.