Vastgoedondernemer Wim Beelen

Wim Beelen is werkzaam als vastgoedondernemer en volgens het zakenblad Quote heeft hij een geschat vermogen van ongeveer 155 miljoen euro. Zo is hij het brein achter de ontwikkeling van de allereerste XXL meerlaagse cityhub in Amsterdam genaamd CTPark Amsterdam Cityhub, die in april dit jaar zijn deuren opende. Dit is echter niet zijn eerste project en namelijk al de zoveelste innovatieproject van Wim, dat hem vorig jaar zelfs een plek in de Quote 500 opleverde.

De in Nunspeet geboren Wim staat ook wel bekend als de afvalkoning omdat hij vooral rijk is geworden van bouwafval. Zo worden er ieder jaar honderden panden door Beelen gesloopt en de restmaterialen daarvan worden vervolgens weer hergebruikt. Hij was er al vroeg bij, want op 17-jarige leeftijd begon hij als ondernemer en Beelen groeide uiteindelijk uit tot het grootste sloopbedrijf van Nederland en zelfs de nummer 17 van de wereld. In oktober dit jaar bevestigde Sylvie Meis haar relatie met Wim Beelen en sinds kort gaan er gaan al een tijdje geruchten rond dat Sylvie Meis en haar nieuwe liefde op zoek zijn naar een penthouse in Amsterdam. En dat schijnt nu wel echt te gaan gebeuren, want onlangs is het penthouse in Laren verkocht.

Verkoopprijs lager dan de vraagprijs

In maart lag de vraagprijs van dit mooie penthouse op ruim 5,8 miljoen euro, maar volgens BekendeBuren is de woning uiteindelijk voor 4.250.000 euro verkocht. Verder rustte er op het penthouse een hypotheek van 4 miljoen euro, wat betekent dat Wim uit deze verkoop waarschijnlijk geen winst heeft gehaald, maar daar zal hij met zijn vermogen waarschijnlijk niet zo wakker van liggen.

Wat krijgt de koper voor deze prijs?

De woonoppervlakte van dit penthouse is 508 m² en beschikt in totaal over vijf slaapkamers en vijf badkamers. Daarbij is het penthouse gelegen op het chique Landgoed Larendael in het Gooi. Landgoed Larendael bevindt zich aan de westkant van Laren en ligt op een unieke locatie omringd door een prachtig bos. Verder is er bij het penthouse ook een poolhouse, gemeenschappelijk zwembad, een sauna en een gym aanwezig. De keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur inclusief een kookeiland en verder is het penthouse ook voorzien van een privégarage. De nieuwe eigenaar zal juni 2024 intrekken in het penthouse, dus tot die tijd hebben Sylvie en Wim nog de tijd om op zoek te gaan naar een andere woning. Bekijk hieronder een aantal foto’s en check de website van Bekendeburen:

penthouse wim beelen 2 penthouse wim beelen 2