Penthouse met een uitzicht op het circuit van Monaco

Natuurlijk zal je het appartement niet kopen vanwege het uitzicht, maar het is een prima bijkomstigheid. Ook leuk is het feit dat het appartement 1045 vierkante meter woongenot kent, met andere woorden: je hebt ruimte genoeg. Het geheel bevindt zich op de negende verdieping waardoor het uitzicht fabelachtig is. Als je dan ook weet dat het zich bevindt in het zakendistrict van de stad, dan is de keus snel gemaakt. Ook voor liefhebbers van water is het ideaal, de haven Port Hercule ligt feitelijk om de hoek.

Ondanks alle voordelen is het wel verstandig goed na te denken over een eventuele aankoop. Het kost namelijk een paar centen. Ga maar na. De huizenprijzen in Monaco zijn flink de hoogte in geschoten en anno 2021 betaal je zo’n 41.000 euro per vierkante meter. Uiteraard is dat een gemiddelde en mag je voor dit appartement even 42.845.000 euro aftikken. Dat klinkt uiteraard als een fors bedrag, maar vergeet niet dat je in Monaco geen belasting betaalt over je toekomstige bezit. Inderdaad, het is geheel belastingvrij. Heb je niks op kleine straatjes tegen, dan is Monaco een prima keuze.

penthouse monaco

Het woonoppervlak van het appartement is behoorlijk te noemen en dat heeft zo z’n voordelen. Zo kun je rustig je minder kapitaalkrachtige Nederlandse vrienden uitnodigen om de GP van Monaco te bekijken. Mocht de race tegenvallen, dan hoef je niet lang te treuren. Het appartement heeft namelijk een aantal leuke voordelen. Zo beschik je niet alleen over vier suites met een eigen badkamer, maar heb je ook je eigen wijnkelder en een eigen bioscoopzaal. Je kan dus ongegeneerd Netflixen zonder je te schamen voor het overdreven beeldformaat. Mocht ook dat niks zijn, trek je dan gewoon lekker terug in een van de twee grote slaapkamers, elk 75 vierkante meter groot.

woning met bioscoopzaal

Volledig ingericht

Aan een parkeerplaats is ook gedacht. Bij het appartement hoort uiteraard een flinke parkeerplek voor je bolide. Als je namelijk bijna 43 miljoen euro kan aftikken voor dit appartement, dan zal het immers geen probleem zijn om een supercar aan te schaffen. Het appartement is volledig gerenoveerd en ingericht zodat je er direct kan intrekken. Het enige wat nu nog rest is het maken van een afspraak voor een bezichtiging. Neem in dat geval wel een bankgarantie mee zodat de makelaar weet dat je het je kan veroorloven.