Peaky Blinders seizoen 4

Peaky Blinders is wellicht de meest brute serie van dit moment. Het heeft een sterke verhaallijn, bijzondere personages, ruige setting en een indrukwekkende cast. En dit zal zeker weer het geval zijn in het vierde seizoen. Steve Knight, bedenker van de serie, vertelde tegen Deadline Magazine het volgende:

“I’m very, very excited, because I’m just completing Episode 6 of Series 4, which again I think is the best yet. And I’m loving it and it’s not like work, it’s not like a labor, I love doing it, and the boys are coming back and they’re loving the scripts, and we start shooting in March.”

En met ‘the boys’ refereert Knight niet alleen naar Cillian Murphy en de rest van de acteurs die deel uitmaken van de Shelby clan. Hij refereert ook naar de enige echte Tom Hardy die zijn rol als Alfie Solomons zal gaan vervullen in het vierde seizoen. Wanneer je het vierde seizoen precies kunt zien is nog niet duidelijk. Verwacht wordt dat dit in de lente van 2018 zal zijn.

peaky blinders-seizoen-spannend-vier-MAN MAN

Peaky Blinders seizoen 5 en een nieuwe film?

Er zou ook sprake zijn van een seizoen 5 en een Peaky Blinders film. De producenten van de serie dachten eerst aan het uitbrengen van een nieuwe film na seizoen 3, echter zijn zij hier op teruggekomen, want volgens hun moeten eerst de series worden uitgebracht. Steven Knight zegt hier het volgende over:

“I think it’d be great to have a series, then a film, a series, a film… why not?”

Een volle agenda

Of het daadwerkelijk tot een film komt is nog even afwachten, want Steve Knight en Tom Hardy hebben beide momenteel een volle agenda. De heren hebben samen de afgelopen jaren aan vele projecten gewerkt, onder andere aan de film Locke en de serie Peaky Blinders natuurlijk. Echter hebben ze ook de handen in een geslagen voor de nieuwe hit-serie op de BBC, genaamd Taboo.

Wij kunnen niet wachten, want dit is wat je kunt verwachten van Peaky Blinders seizoen 4.