The Walking dead

Het wachten is bijna voorbij. Eindelijk komt dan het lang verwachte seizoen 7 van The Walking Dead. Na 6 seizoenen boordevol nagelbijtende momenten, kun je wederom dit seizoen enorm genieten van The Walking Dead en zul je erachter komen of Rick samen met de anderen de mensheid echt kan redden. The Walking Dead zal in het eerste kwartaal van 2017 op Netflix te zien zijn.

Foto via

Peaky Blinders

Peaky Blinders is een serie die alles lijkt te hebben: een sterke verhaallijn, ruige setting, bijzondere personages en een indrukwekkende cast. Nadat je kon genieten van de eerste twee brute seizoenen, komt ook het derde seizoen eindelijk uit. Indien je een hardcore bent, dan heb je deze natuurlijk al gezien. Echter is het natuurlijk geen probleem om Thomas Selby en zijn mannen wederom in actie te zien. Oh, en dit is wat we kunnen verwachten van het vierde seizoen van Peaky Blinders.  Deze brute mannen serie zal in het tweede kwartaal van 2017 op Netflix te zien zijn.

Foto via

Narcos

Seizoen drie belooft wederom een seizoen te worden boordevol geweld, corruptie, ladingen cocaïne en miljoenen dollars. Voor de die-hard Narcos fan betekent dit voorbereidingen treffen: zorg voor genoeg eten in huis, ga lekker onder een deken op de bank liggen of in bed en breng de hele dag binnen door. Het is zeker de moeite waard om te kijken en dat kun je doen in het derde kwartaal van 2017. Oh, en dit waren tot nu toe de heetste dames uit Narcos.

Schermafbeelding 2017-01-09 om 10.23.05

Luther

De hoofdrol in deze serie is voor niemand minder dan Idris Elba. De Britste acteur vertolkt de rol van John Luther, een moorddetective die bijna even gevaarlijk is als de beruchte criminelen die hij opspoort. Sinds 1 januari 2017 is Luther op Netflix te zien en kun je Luther volgen in het opspeuren van criminelen.

Foto via

House of Cards

In 2017 wordt House of Cards voorzien van een vijfde seizoen. Voorlopig komt er dus nog geen einde aan het succesverhaal van Netflix, want het wordt werkelijk gezien als een pronkstuk en dat zal ongetwijfeld voorlopig het geval blijven. House of Cards zal in het eerste kwartaal van 2017 op Netflix verschijnen.

Foto via

Homeland

Het zesde deel van Homeland speelt zich af in New York. Een vrouwelijke president is gekozen en dit zorgt voor de nodige problemen bij de inauguratie. We zien dat Carrie terug is in New York, maar ze is niet meer werkzaam bij de CIA. Daarnaast zullen ook Saul Berenson en Dar Adal hun opwachting maken in het nieuwe seizoen. Naar verwachting zal Homeland seizoen 6 in het derde kwartaal van 2017 te zien zijn op Netflix.

Foto via

The Blacklist

In seizoen 3 van The Blacklist kun je in Red en Elizabeth op de voet volgen in hun strijd tegen de slechteriken. Verder is ook te zien hoe Elizabeth Keen bevalt van een dochter. Echter is hun blijdschap van korte duur. Elizabeth krijgt na de bevalling complicaties en moet naar het ziekenhuis. Wegens ophouding door vijanden slagen ze er niet in om Elizabeth binnen de tijd naar het ziekenhuis te brengen.. Hoe het afloopt? Check seizoen 3 dan nu op Netflix. De serie is sinds 4 januari 2017 te zien op Netflix.

Foto via

Fargo

De Netflix Original Fargo is Netflix met haar eigen series een volledig nieuwe weg in geslagen. Het is gebaseerd op de film uit 1996 wat een zeer specifiek karakter had. De makers van de serie zijn er ook zeker in geslagen om dit in een fris en nieuw jasje te stoppen. Hoe zal de ‘mislukte’ polisverkoper Lester Nygaard het in seizoen 3 doen? Het is nog niet bekend wanneer Fargo seizoen 3 zal verschijnen op Netflix.

Foto via

Bloodline

In seizoen 3 van Bloodline lijkt er bijna niets meer over te zijn van het ‘perfecte leven’ van de familie Rayburn. Het o zo mooi ogend leven van de familie verandert in een ware tragedie, wanneer zoon Danny naar huis het huis van zijn ouders terugkeert en geheimen uit het verleden dreigt te onthullen. De familiedrama serie zal te zien zijn in het tweede kwartaal van 2017.

Foto via

Better call Saul

De laatste serie dat aan dit lijstje wordt toegevoegd is Better call Saul. Better Call Saul is een Netflix Orginal en een spin-off van de populaire Breaking Bad. De serie draait om Saul Goodman, een louche advocaat. We kennen Goodman naast advocaat en ook van het vijfde seizoen van Breaking Bad. In Breaking Bad moet Saul er voor zorgen dat Walter White en Jesse Pinkman ongestraft hun illegale praktijken kunnen uitvoeren. Better Call Saul speelt zich echter zes jaar voor de start van Breaking Bad af. Seizoen 3 is in het eerste kwartaal van 2017 te zien op Netflix.

Foto via

Ondanks dat er een heleboel series worden geschrapt, kun je 2017 in ieder geval doorkomen met deze series. Veel kijkplezier.