Geen appartement maar een villa voor Patty Brard

Patty Brard is al decennialang niet weg te slaan uit de Nederlandse media en dat heeft haar een flink vermogen opgeleverd. Samen met haar man Antoine heeft ze onlangs haar woning in Amstelveen verkocht voor zes ton en dus was het tijd voor iets nieuws. Hoewel Patty in eerste instantie vertelde dat ze graag in een appartement wilde wonen, is het toch een stuk rianter geworden… Daarentegen zet ze wel een stap achteruit met deze woning want haar eerdere woning had een flink formaat.

Op Instagram meldt Patty: ‘Yes! Het is officieel! We gaan verhuizen naar Almere Duin! Kleiner, maar toch heerlijk vrij.’ Ook dient ze de mensen met ‘vooroordelen’ over Almere van repliek: ‘Die zijn zó 2001. We zijn gelukkig met deze stap en gaan er een paleisje van maken.’ Brard heeft ook nog een woning op Ibiza en ze kijkt uit naar het combineren van het wonen op deze twee plekken. ‘Heerlijk voor de hondjes en een topcombinatie met Ibiza.’ 

Ze heeft 1,2 miljoen voor de villa in Almere betaald

Voor haar nieuwe woning heeft Patty 1,2 miljoen euro betaald. Voor dit bedrag krijgt ze een vrijstaande villa met een woonoppervlakte van 195 vierkante meter en het bevat onder meer twee slaapkamers en een luxe badkamer. De keuken is voorzien van allerlei inbouwapparatuur, in combinatie met een kookeiland en een geïntegreerde eettafel. De pui geeft toegang tot het zonneterras. Verder is er ook vloerverwarming te vinden en heeft Patty op haar terrein plek om twee auto’s te parkeren. De villa is gelegen aan een doodlopende weg en er is ook een strand binnen handbereik, net als de boulevard en jachthaven.

Bekijk hieronder hoe de woning eruitziet of kijk op de website van BekendeBuren:

Patty Brard Patty Brard