De woning van Patty Brard

Zeker niet slecht voor een vrouw die pas op 11-jarige leeftijd in Nederland kwam wonen en nu een heel imperium heeft opgebouwd. Samen met haar man Antoine liet ze namelijk in 2010 een prachtige villa bouwen. Dit gebeurde voor een onbekend bedrag, maar er rust een hypotheek op van zo’n 1.5 miljoen euro.

Met een woonoppervlakte van 250 vierkante meter heb je dan ook wat. Het huis bestaat uit minstens vijf kamers, waarvan drie slaapkamers en twee badkamers. Deze ruimtes zijn verdeeld over maar liefst vier verdiepingen. Ook beschikt het huis over een open keuken en heeft het zoals al eerder vermeld een prachtig uitzicht over het water. In het souterrain van het huis is een sauna te vinden. Als ze een frisse duik wil nemen dan kan ze echter ook terecht in het zwembad. Daarnaast is er natuurlijk een jacuzzi. Over luxe heeft Patty Brard dus absoluut niet te laten.

patty brard

Verder is er een dakterras en balkon aanwezig. Haar auto kan ze bovendien ook nog in een garage die ruimte heeft voor één voertuig. En dat Patty Brard over flink wat talenten beschikt blijkt ook wel uit het feit dat ze de villa grotendeels zelf heeft ingericht. Tot slot is het buiten de woning ook genieten geblazen. Er is namelijk een zonneterras aangelegd over de hele breedte van het huis. Dit is een ruimte van maar liefst 183 vierkante meter.

1568_Villa-Patty-Brard-BB-(3) 1568_Villa-Patty-Brard-BB-(4) 1568_Villa-Patty-Brard-BB-(5) 1568_Villa-Patty-Brard-BB-(6) 1568_Villa-Patty-Brard-BB-(7)

Rondleiding aan WENDY Online

Voor wie aan de foto’s niet genoeg heeft gezien, kan hier bovendien een rondleiding zien die ze gaf aan WENDY Online. Hierin is te zien dat ze zelf ook nog wat heeft toegevoegd aan de woning:

 

 

Wist je trouwens dat Patty Brard ook een hele knappe dochter heeft?