De carrière van Patty Brard legt haar geen windeieren

Patty is geboren op 25 maart 1955 in Sorong, Nederlands-Nieuw-Guinea. Als de dochter van een Indisch-Nederlands stel is op haar elfde samen met haar gezin naar Nederland gekomen. Na de havo heeft ze on opleiding gedaan tot directiesecretaresse. Uiteindelijk begon ze haar carrière als een secretaresse bij de publieke omroep, waar ze in 1977 werd ontdekt door Hans van Hemert. Door hem is ze vier jaar onderdeel geweest van de meidengroep Luv’, waarmee ze meerdere nationale hits had. Toen ze uit de groep stapte is ze een tijdje solo gegaan maar dit werd geen succes.

Begin jaren 80 begon ze met presenteren. Eerst als assistent en uiteindelijk kreeg ze haar eigen programma’s zoals Patty’s Posse, Pat’s Life en Patty’s Fort. Naast het presenteren nam ze ook vaak deel aan verschillende shows. Sterren Dansen op het IJs, Oh, wat een jaar!, en Het Perfecte Plaatje zijn er hier een aantal van.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard)

De villa in Amstelveen is eindelijk verocht

De villa in Amstelveen heeft een woonoppervlakte van 250 vierkante meter met in totaal vijf kamers, waaronder drie slaap- en twee badkamers, verdeeld over vier woonlagen. Daarnaast heeft het een open keuken met een prachtig uitzicht over de Amstel. Het huis is grotendeels ingericht door de presentatrice zelf, wat ook goed terug te zien is aan het stijltje. Precies Patty.

In het souterrain van het huis kan je een jacuzzi en sauna vinden. Ook kunnen de nieuwe bewoners een frisse duik nemen in het zwembad. Hopelijk houden de nieuwe eigenaren een beetje van de zon, aangezien ze naast een dakterras en een balkon ook nog een zonneterras hebben van 183 vierkante meter. Als laatste kunnen ze hun auto kwijt in de aangebouwde garage waar je één auto in kwijt kan.

Verkoopprijs en foto’s van de villa van Patty Brard

Het huis stond te koop voor 2.250.ooo euro, maar is uiteindelijk verkocht voor 2,1 miljoen euro. Dat is zo’n 150.000 euro onder de vraagprijs. De zangeres liet het huis in 2010 bouwen voor een onbekende prijs. Echter wordt geschat dat ze met de verkoop zo’n 600.000 euro heeft verdiend. Wil je foto’s zien van dit pareltje? Bekijk dan de woning van Patty Brard.