Partyspeaker van de Aldi

De zomerse temperaturen stijgen inmiddels naar je hoofd, je hebt het opblaasbare bad in de tuin al klaargelegd en je vrienden zijn gebeld. Vanavond is het tijd voor een lekker tuinfeestje met je maten. Wanneer je een feest geeft moet er natuurlijk wel worden gezorgd een goede geluidsinstallatie. Daar gaat de Aldi je mee helpen, want zij verkopen een brute partyspeaker voor slechts 89,99 euro.

speaker aldi

Informatie over de speaker:

  • 2x 220 W max.
  • roterende leds en stroboscoopeffect
  • draadloze muziekoverdracht vanaf smartphone of tablet (Bluetooth V5.0)
  • bereik ca. 10 m
  • uitgangsvermogen voor (2x 22 W RMS)
  • hoogwaardige metalen afwerking voor de luidsprekers

De belangrijkste functionaliteiten van de speaker

Natuurlijk is het aanschaffen van een partyspeaker altijd een goed idee. Maar wat dit ding net even ietsje gruwelijker maakt, zijn de roterende led en stroboscoop effecten. Daarnaast kun je makkelijk de dj van je eigen feestje spelen. Via je telefoon of tablet kun je met de behulp van Bluetooth zo het nummer dat je wil horen aanzetten. Dat wordt dus ABBA op het maximale standje in de late uurtjes. Maar mocht je meer behoefte hebben aan de radio, dan kan dat ook. In de speaker zit een PLL FM-stereoradio met 30 voorkeurszenders.

mega speaker aldi

Mocht je tijdens het feest de onverdeelde aandacht nodig hebben, dan kun je een microfoon op de speaker aansluiten. Zo kan de hele buurt je boodschap horen. Een andere interessante feature van deze speaker zijn de voorkeursinstellingen. De speaker kan per genre op een andere stand. Wil je na afloop nog even genieten van een jazz-plaat, dan wordt dat ook optimaal genieten met dit ding. Zonder op te laden gaat de speaker 15 uur mee, dat is tijd zat.

De Aldi heeft vaker mooie deals. Zo verkochten zij ook deze goedkope opblaasbare jacuzzi om lekker in te bubbelen. Zoek je nog extra ruimte om je drank koud te houden tijdens het feest, dan heb je misschien ook interesse in deze wijnkoelkast van de Aldi.