Dat Aldi altijd de vetste gadgets in de aanbieding heeft, bleek al eerder uit een handige dweilrobot, een mega partyspeaker en een snelle e-bike. Maar de nieuwste aanbieding in hun shop is er een die wellicht al heel lang op je lijstje stond: Een luxe wijnkoelkast voor een hele zachte prijs.

wijnkoeler van de aldi aanbieding

De koeler heeft eindeloos veel opties

De wijnkoelkast heeft de perfecte afmetingen om bijvoorbeeld op je salontafel te zetten. Met een breedte van 49 cm en een hoogte van 54 cm passen er in totaal ruim twaalf van je favoriete wijnflessen in. Je legt de flessen op de vier bijgeleverde houten schappen, waardoor ze goed op hun plek blijven liggen. Met ingebouwde led-verlichting aan de binnenkant krijgen je flessen wijn een nog luxere uitstraling.

Met deze wijnkoelkast zijn je wijnen precies op de juiste temperatuur

De wijnkoeler heeft een temperatuurbereik van minimaal 7°C tot maximaal 18°C. Zo hou je je wijnen precies op de temperatuur hoe de wijn het lekkerst is. Zo komt rode wijn het best tot hun recht bij een temperatuur van 14°C tot maximaal 18°C. De fles witte wijn kan je het beste bewaren op 7°C tot 12°C. De temperatuur is heel erg bepalend voor de smaak en geur van de wijn. Deze wijnkoeler heeft een dubbele temperatuurzone, waardoor je je witte én je rode wijnen kan bewaren.

Check hier op welke temperaturen je verschillende wijnen moet bewaren.

wijnkoeler goedkoop aldi

De wijnkoeler bedien je heel gemakkelijk

In het midden van de wijnkoeler bevindt zich een display, waar je gemakkelijk op kan aflezen op welke temperatuur je wijnkoelkast is. Met de knopjes links en rechts van het display stel je de temperatuur in voor beide zones. Ook bedien je de lampjes in de koelkast, je wilt natuurlijk niet dat de verlichting dag én nacht aanstaan.

Wijnkoeler voor een spotprijs

En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten: deze luxe wijnkoeler koop je vanaf zaterdag 19 september bij de Aldi voor €149,00 euro. Voor die prijs koel je niet alleen 12 van je favoriete wijnen, maar geef je je kamer ook een luxe upgrade.