Je partner besteedt meer aandacht aan haar smartphone dan ooit tevoren en krijgt dan ook continu berichtjes binnen als jullie samen zijn.  Een vermoeden voor jou dat ze met een andere man aan het appen is, maar hoe weet je dat zeker? Wij hebben de signalen voor jou op een rijtje gezet die betekenen dat je partner social media gebruikt om vreemd te gaan Dus lees snel verder!

 

1. Je partner neemt haar telefoon zelfs mee naar de wc

Een signaal om te herkennen dat je partner social media gebruikt om vreemd te gaan is als zij haar telefoon zelfs meeneemt naar de wc, want je partner wil natuurlijk niet de kans lopen dat jij ziet dat haar nieuwe lover appt. Maar het gaat niet alleen om de wc, ook tijdens het douchen en het slapen houdt zij haar telefoon dicht bij haar en zodra jij haar telefoon maar ook in je handen hebt, slaat de paniek toe en reageert ze boos. Mocht je dit herkennen? Dan is het de hoogste tijd om even met elkaar te gaan praten!

2. Het is ‘gewoon een vriend’

Wanneer ze niet op kan houden over “die ene jongen op werk” dan is het belangrijk om op je hoede te zijn en al helemaal als zij constant aan het giechelen is tijdens het appen. Dit kan namelijk betekenen dat zij er een verhouding op nahoudt. Mocht je dit al een keer aan haar hebben gevraagd en ze reageert ‘het is gewoon een vriend’, dan weet je eigenlijk al hoe laat het is.

vriendin flirt met andere mannen op sociale media

3. Ze plaatst online alleen nog foto’s van zichzelf

In een relatie worden regelmatig foto’s van elkaar gepost op social media, maar zodra zij alleen nog maar foto’s van zichzelf wil posten en hier dan ook druk mee bezig is kan dit ook een teken van overspel zijn. Daarnaast is het ook een signaal dat je partner social media gebruikt om vreemd te gaan, als zij al haar foto’s van jullie samen verwijdert op haar socials. Maak eens voor de grap een selfie en zeg dat je die wil posten, haar reactie zal waarschijnlijk boekdelen spreken…

4. Ze toont geen initiatief meer

Een gezonde relatie draait voor een groot deel om samen leuke activiteiten ondernemen en lieve dingen voor elkaar doen. Zodra jouw vriendin hier geen initiatief meer in toont, kan dit opvallend zijn. Zo maakt je partner bijvoorbeeld geen romantische, kleine gebaren meer of heeft zij veel minder zin om samen de slaapkamer in te duiken. In deze situaties is de grootste reden dat je vriendin geen interesse meer toont omdat er nu een nieuwe man in de picture is waarmee ze dit zal doen.

5. Haar lichaamstaal spreekt boekdelen

Mocht je de moed hebben gevonden om haar aan te spreken op haar gedrag dan zal haar lichaamstaal waarschijnlijk boekdelen spreken. Uit onderzoek blijkt namelijk dat een leugen als snel te herkennen is aan specifieke lichaamstaal, signalen. Dus wanneer jij vraagt ‘waar ze gisteravond was?’ of ‘met wie ze aan het appen is?’. Let dan vooral op of ze veel aan haar gezicht zit, ze je niet aankijkt, ze heel veel beweegt, haar lichaamstaal snel en onrustig is en of ze zwaar ademt. Hoe meer van deze signalen je herkent, des te groter de kans dat ze iets te verbergen heeft.