Zij geeft je complimenten

Allereerst op de lijst van de belangrijke signalen staat het geven van complimenten. Dit kan over je uiterlijk zijn, maar het kunnen ook kleine complimenten zijn die gaan over je persoonlijkheid of over iets dat je gedaan hebt. Het geven van complimenten is vaak een goed teken en een signaal dat ze je nog erg aantrekkelijk vindt en verliefd op je is.

 

Ze raakt je graag aan

Misschien wel één van de meest opvallende signalen. Een van de tekenen dat je partner zich niet meer aangetrokken tot je voelt, is wanneer ze je niet meer aanraakt en het niet prettig vindt als jij haar aanraakt. Omgekeerd is het dus een erg goed teken als je merkt dat ze je graag aanraakt. Dit hoeft niet meteen overdreven veel lichaamscontact te zijn. Het kan ook zijn dat ze je schouder even aanraakt als ze langsloopt of als je bijvoorbeeld aan het praten bent en ze even over je arm wrijft. Allemaal tekenen dat ze je nog steeds aantrekkelijk vindt.

houdt ze nog van me

Je merkt dat je partner trots op je is

Dit kan zich bijvoorbeeld uiten door middel van complimenten, maar ze kan ook graag bij je in de buurt lopen en je dan aanraken. Hiermee laat ze aan de buitenwereld zien dat jij bij haar hoort en dat ze hartstikke trots is om met jou over straat te gaan. Ze straalt in jouw bijzijn.

Je merkt dat er moeite wordt gedaan om er leuk uit te zien

Een signaal die goed aansluit op de vorige is dat je merkt dat ze zich leuk wilt kleden als jullie samen weg gaan. Misschien vindt ze het zelfs leuk als jullie je kleding op elkaar afstellen. Ook dit is een teken naar de buitenwereld dat jullie bij elkaar horen. Als ze zich graag leuk aankleedt voor jou dan laat ze zien dat ze er ook goed uit wil zien voor jou.

Je wordt wel eens door haar verrast

Een van de andere signalen is het zorgen voor verrassingen. Als ze regelmatig met wat kleins thuiskomt om je te verrassen, betekent dat dat ze graag moeite voor jou doet. Dit doen mensen alleen als ze veel om je geven, dus deze kleine aanwijzingen kunnen al genoeg zijn dat ze graag tijd vrijmaakt voor jou.

nog steeds verliefd of niet meer

Het is overduidelijk dat ze geen interesse heeft in iemand anders

Merk je dat je partner eigenlijk alleen maar ogen heeft voor jou? Dan zit het helemaal goed! Als je merkt dat ze het eigenlijk nooit over andere mannen heeft, kan het zijn dat ze helemaal gefocust is op jou en jullie relatie. Dit is een hartstikke goed teken, want het zou natuurlijk gek zijn als ze voortdurend naar anderen aan het kijken is.

Ze heeft ‘de blik’

Dit signaal kan er bij iedereen net even wat anders uitzien. Het overeenkomende is dat je meteen aan je partners blik kan zien wat het betekent. Het gaat hier om de blik. Dit is een bepaalde soort twinkel in haar ogen waardoor jij precies kan zien hoe laat het is. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer jij net uit de douche komt en zij dat toevallig ziet. Of misschien wel als je net toevallig even met je rug naar haar toe staat en je haar ogen nog net ziet staren naar bepaalde lichaamsdelen. Zo lang deze blik nog duidelijk te herkennen is, lijkt er geen twijfel mogelijk te zijn dat je partner zich nog aangetrokken voelt tot jou.

Je ziet haar wel eens aan je ruiken

Dit signaal lijkt misschien wel een beetje gek, maar als iemand zich aangetrokken voelt tot de ander heeft dit vaak ook betrekking tot de geur. In (lichaams)geur zitten feromonen, die vaak een rol spelen in de aantrekkingskracht. Merk je wel eens dat je partner aan je haar of kleren ruikt? Dat kan dan een zeer goed teken zijn. Tenzij je natuurlijk na het ruiken te horen krijgt dat je toch echt onder de douche moet of dat het tijd is om een wasmachine aan te zetten.

Ze is vaak aanhankelijk

Als laatste is aanhankelijkheid een zeer duidelijk signaal. Niet elk persoon is aanhankelijk, maar als het goed is kun je wel een beetje peilen of jouw partner daar wel of geen aanleg voor heeft. Liggen jullie veel op de bank televisie te kijken en wil ze je de hele tijd aanraken? Dan is dat zeker een teken dat ze je nog aantrekkelijk vindt. Als ze veel wil knuffelen en het liefst zo dicht mogelijk bij je is, dan hoef je je zeker geen zorgen te maken.

signalen knuffelen

Na het lezen van deze 9 signalen weet je weer zeker of je partner je nog aantrekkelijk vindt. Maar hoe kun jij dan aan haar laten merken dat je haar ook aantrekkelijk vindt? Kijk dan voor inspiratie nog even naar deze 8 complimenten die wél werken bij een vrouw.