Een prachtig lingeriesetje

Laten we meteen met een cadeautje beginnen waar jij niet alleen jouw vriendin blij mee maakt, ook jezelf ook écht een gunst doet. Want laten we eerlijk zijn: een man wordt dolgelukkig wanneer zijn partner zich zelfverzekerd voelt en er helemaal hot uitziet in een intiem setje.

pavo

Bralette Roxy red

Pavo Couture €60,00 Shop nu

Tip van de redactie: het Amsterdamse Pavo Couture verkoopt super spicy lingerie. Van rode bralettes tot aan zwarte bodies; hier vind jij zonder enige twijfel haar nieuwe (en jouw nieuwe) favoriete setje. Laat haar het cadeautje uitpakken, en dan kan jij haar vervolgens uitpakken. Win-win.

Een natuurlijke lustopwekker

We kennen allemaal wel het welbekende blauwe pilletje voor mannen. Echter gaat het gebruik daarvan niet alleen maar over rozen. Zo is het alleen via een recept van de huisarts te verkrijgen én gaat het gepaard met de nodige vervelende bijwerkingen, zoals hoofdpijn en diarree. Niet héél relaxed.

mr stiff try out

Try Out

Mr. Stiff €34,95 Shop nu

Mr. Stiff verkoopt pillen en shotjes voor zowel mannen als vrouwen, waardoor jullie er he-le-maal zin in krijgen. De producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingredienten, vallen te combineren met alcohol en zijn gewoon online bestellen zonder recept. Misschien nog wel het mooiste van alles: je krijgt niet te maken met vervelende bijwerkingen. Het proberen meer dan waard. Een cadeautje van ons: met de code MANMAN10% krijg jij 10% korting op je bestelling.

Een extra speeltje

Anno 2023 is het allang geen taboe meer: het gebruik van een speeltje als extra hulpmiddel voor jullie gymnastiek. Iedereen is vast wel bekend met de satisfyer, het speeltje waar vrijwel elke vrouw bij zweert. En laten we eerlijk zijn: als de verhalen en ervaringen daadwerkelijk zo goed zijn, dan is dit kleine apparaatje toch wel een must-have in huis? Zie het als een toevoeging, en niet als een vervanging van jou.

satisfyer

Pro 2

Satisfyer €35,50 Shop nu

Voor de dames onder ons: zoeken jullie juist een cadeau voor jullie mannelijke partner? Dit super speeltje is er ook voor jouw partner. Benieuwd naar de prijs en de ervaringen van andere gebruikers? Lees dan: hoe goed werkt de Satisfyer voor mannen?

Een nieuw dekbed

Heb jij zin in een spetterend avontuur in bed, dan dien je er ook voor te zorgen dat de setting perfect is. Zorg ervoor dat het lekker ruikt en maak de slaapkamer romantisch. Daarbij hoort natuurlijk ook een schoon, fris dekbed.

rood dekbedovertrek cadeau

Dekbedovertrek Velvet Uni

Madam Textile €39,95 Shop nu

Ben jij op zoek naar een extra romantisch dekbed? Dan snap je wel dat wij je gaan adviseren om voor rood te gaan, right? De kleur van de liefde mag natuurlijk niet ontbreken bij jullie (hopelijk) lange nacht. Daarbij is het slim om te kijken naar het materiaal van het dekbedovertrek. Wil je een luxe, warm dekbedovertrek? Dan is fluweel (velvet) een goede keus. Hebben jullie het snel té warm in bed? Neem dan een kijkje naar katoensatijnen dekbedovertrekken, welke lekker koel aanvoelen en vocht goed opnemen,

Kortom, met de bovenstaande kerstcadeaus zorg jij voor wat extra spice in jullie relatie. Kies voor de perfecte gift voor jouw partner en duik samen het bed in. Have fun!