Satisfyer voor mannen is te koop op Bol.com

Dit is een verwarmende Satisfyer en heeft een stoer en modern uiterlijk. Het apparaat is gemakkelijk en fijn vast te houden met één hand. Je kunt de gadget opladen met de meegeleverde magnetische USB-kabel en binnen 3,5 uur zal die volledig opgeladen zijn en kun je er weer lang mee door. De opening van het apparaat voelt vooral zacht en glad aan met aan de binnenkant een krachtige motor en een verwarmingselement. De temperatuur kun je in drie niveaus instellen tot wel 40 graden en met de bovenste knop zet je de warmtefunctie aan. Houd de knop een paar seconden ingedrukt and it feels like heaven, volgens sommige gebruikers.

Kerstcadeau voor mannen satisfyer Men Heat Vibration

Satisfyer Men Heat Vibration

Satisfyer €33,32 (was €48,95) Shop nu

Hij is bovendien is gemakkelijk te reinigen met toycleaner en warm water. Het apparaat heeft ook nog is maar liefs 70 vibratiecombinaties en je kunt deze bepalen door de aan-/uitknop een paar seconden ingedrukt te houden. De plus- en minknop kun je gebruiken om de intensiteit in te stellen.

Wat zijn de reacties van gebruikers?

Wij namen even een kijkje op Bol.com bij de review van het product om te checken wat de ervaringen van gebruikers zijn. Het opvallende is dat deze zeer uiteenlopen. Hoewel je bij de meeste producten toch vaak ziet dat mensen wel eensgezind zijn over de werken en/of kwaliteit, is het hier juist héél goed of tegenvallend. Zo krijgt hij bijna evenveel vijf sterren als één ster.

gemiddelde score reviews satisfyer voor mannen

 

De mannelijke satisfyer kost nu maar 41 euro en kun je bestellen op Bol.com! Ook kan je hier de reviews van mensen lezen. Het proberen waard?

Overige productspecificaties

  • Gewicht: 305 gram
  • Materiaal: kunststof
  • Lengte: 14 cm
  • Neem een kijkje op Bol.com voor meer informatie.