Maak kennis met Cathalijne Runia

De 29-jarige Cathalijne Runia is een prachtige vrouw en is werkzaam als model. Zij begon haar carrière in 2018 toen zij meedeed aan de Miss Nederland-verkiezing. Helaas won ze deze verkiezing niet, maar ging zij er wel vandoor met de titel Miss Congeniality. Ook een zeer mooie titel! Inmiddels heeft zij al enorm veel shoots op haar naam staan en weet de knappe Cathalijne ons telkens weer omver te slaan met haar prachtige looks.

Verder heeft de Hollandse schone ook een goed stel hersenen. Zo heeft zij een studie journalistiek afgerond en is zij inmiddels eigenaresse van twee eigen bedrijven, waaronder een full service media- en marketingbureau genaamd Offset Media. Hier maakt zij onder andere professionele videocontent voor bedrijven en biedt zij marketingpakketten aan. Ook heeft zij ook haar eigen modellenbureau Offset Models opgezet, waarbij zij zich niet vasthoudt aan de vaste maten en kaders, maar vooral een gezicht zoekt dat bij een bedrijf of merk past. Dit kan zij met haar ervaring als de beste.

Haar bijzondere ogen op social media

Cathalijne is ook actief op social media en hier heeft zij inmiddels ruim 15.000 volgers weten te verzamelen die zij regelmatig een kijkje in haar privéleven geeft. Zo is te zien dat zij veelal trotse foto’s met haar zoontje deelt en dit bewijst alleen maar weer wat voor een krachtige vrouw het is. Daarnaast deelt de Nederlandse Cathalijne ook prachtige foto’s van zichzelf. Laten we eerlijk zijn: de combinatie van donkere haren en lichte ogen bij een vrouw laat ons hart sneller kloppen.

Zie hieronder een aantal prachtige foto’s van Cathalijne Runia haar Instagram-account:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝘾𝙖𝙩𝙝 (@cathalijne_)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝘾𝙖𝙩𝙝 (@cathalijne_)