Pablo Escobar

Een kleine introductie voor de personen die niet echt thuis zijn in de rijke drugsgeschiedenis van Colombia en Amerika…. “plato o plomo”. De bikkelharde King of cocaïne werkte zich tijdens zijn leven omhoog van straatschoffie tot de leider van een waar cocaïne monopoly in zuid en centraal Amerika aan de hand van dit principe. Je kon enerzijds smeergeld accepteren en Pablo zijn gang laten gaan, of anderzijds de consequenties accepteren en kiezen voor het lood dat uit de loop van een geweer komt.

Pablo Excobar bordspel MAN MAN Pablo Excobar bordspel MAN MAN

The boardgame

Over het spel zelf is nog niet extreem veel bekend, dus we laten ons graag verassen komend oktober. Net zoals in real life is het in ieder geval de bedoeling de drugs zo snel mogelijk te vervoeren en verkopen. Het zal een tactisch spel zijn waar je de juiste keuzes moet maken omtrent het inzetten van je geld. Investeer je in coördinatie, transport of productie? Wij kunnen niet wachten totdat Just Games komt met de release!

Benieuwd geworden naar een uitgebreider verhaal over het leven van deze drugsbaron? Check hier alles wat je moet weten over Pablo Escobar en Narcos!