De carrière van P. Diddy

Sean Combs staat beter bekend als P. Diddy, Puff Daddy, Puffy en Diddy. Hij is een Amerikaanse producer, rapper en heeft zijn eigen platenmaatschappij Bad Boy Records. Daarnaast maakte hij jarenlang ook zijn eigen nummers in het genre Hiphop en R&B. Nummers die sommigen misschien wel kennen zijn Can’t nobody hold me down, Been around the world en I don’t wanna know.

Hij werkte samen met heel veel bekende artiesten zoals Nicole Scherzinger van The Pussycat Dolls, Christina Aguilera, Britney Spears en David Bowie. We kunnen dus wel stellen dat hij een erg succesvolle carrière achter de rug heeft.

Yung Miami is zijn nieuwe vriendin

Over het privéleven van P. Diddy is maar weinig bekend, maar toch liet hij er laatst zelfs iets over los. Dit deed hij in het programma Caresha Please. Hier liet hij weten aan het daten te zijn met Yung Miami. Leuke toevoeging: Caresha Please is het programma van Yung Miami.

Toch waren luisteraars wat sceptisch over deze relatie en dat komt doordat er redelijk wat leeftijdsverschil zit tussen de twee. P. Diddy is namelijk 52 jaar maar Yung Miami is 28 jaar, dus dat is een aanzienlijk groot verschil. Maar wat zeggen ze altijd, liefde kent geen leeftijd? Wel misschien een beetje een gek feitje; zijn vriendin is wel even oud als de oudste biologische zoon van P. Diddy.

Maar we zijn het over één ding in ieder geval eens, de rapper heeft wel een bijzonder mooie vrouw aan de haak geslagen. Ze lijkt een beetje een combinatie van Nicki Minaj en Kim Kardashian. Hieronder een aantal Instagram-foto’s van de dame met wie P. Diddy aan het daten is:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Caresha ..💗💋 (@yungmiami305)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Caresha ..💗💋 (@yungmiami305)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Caresha ..💗💋 (@yungmiami305)