Wat maakt een vrouw goed in bed volgens mannen?

Wanneer je net een nieuwe liefde hebt, kan het soms wat lastig zijn om uit te zoeken wat jullie beide fijn vinden en hoe jullie hierop inspelen. Echter vinden veel mannen wel dezelfde dingen fijn in bed. Dus als jij jouw partner, date of scharrel herkent in de onderstaande punten, dan kan je rekenen op een spetterend avontuur.

 

1. Open-minded zijn

Als een vrouw open-minded is in bed, kunnen jullie nieuwe standjes proberen. Ook kan je ervoor kiezen om Lovense speeltjes te gebruiken. Hierin kan je voor talloze verschillende opties gaan. Van een eitje tot aan een vibrator of de Lovense Max 2 masturbator. Voor jullie samen is dit een nieuwe ervaring. Wanneer jullie telkens hetzelfde doen, wat voor sommige koppels wel werkt (begrijp het niet verkeerd), kan dit soms leiden tot verveling en geen uitdaging. Een vrouw die open-minded is, is vaak goed in bed en weet ook wat ze wil.

2. Aanwijzingen

Aanwijzingen geven tijdens de daad kan ontzettend lastig zijn. Toch is dit de enige manier waarop jij duidelijk kan laten merken wat voor jou wel werkt en wat juist niet. Communication is key. Een zelfverzekerde vrouw in bed is voor sommige partners ontzettend fijn.

3. Ze weet wat ze wil

Wanneer ze goed in bed is, betekent dat vaak ook dat zij precies weet wat ze wil en wat ze zelf fijn vindt. Zoals hierboven al is besproken, is de vrouw zelfverzekerd en aarzelt niet om iets te doen waar ze goed in bent.

vrouw goed in bed worden zijn

4. The same effort

Wanneer jullie ervoor willen zorgen dat jullie leven onder de lakens optimaal is, zullen jullie moeten geven en nemen. Dit hoort eigenlijk vanzelf te gaan. Zodra jouw partner jou verwent, krijgt de ander hier zelf ook een goed gevoel bij. Daarna is het natuurlijk de buurt aan jou om haar te verwennen. Wanneer jullie de perfecte ‘routine’ hebben gevonden zal dit veel voor jullie doen. De rollen moeten natuurlijk wel verdeeld zijn. Laat de ander niet al het werk doen.

5. Tijd voor wat nieuws

Wanneer jullie het constant op dezelfde plek doen en hierin geen uitdaging meer zien, kan het ontzettend spannend zijn om eens ergens naartoe te gaan waar jullie het nog nooit gedaan hebben. Dit zorgt voor een boel enthousiasme en spanning. Dat kan leiden tot een vrijpartij waarvan je dacht dat je hem nooit zou hebben. Inspiratie nodig? Bekijk dan eens de spannendste plekken om het te doen.

6. Initiatief tonen

Een vrouw die laat merken dat ze zin heeft om het te doen, weet wat initiatief nemen is. Nou moet dit voor een vrouw niet iets zijn wat ze doet omdat door de ander verwacht wordt , maar omdat zij het ook oprecht leuk vindt. Eigenlijk komt de conclusie op hetzelfde neer: van een zelfverzekerde vrouw merk je dat ze goed is in bed.