De voormalig zangeres van de Pussycat Dolls scoorde destijds de ene na de andere hit. Ook is ze bekend van haar relatie met Lewis Hamilton. De twee waren samen van 2007 tot 2015. De F1-coureur zal nog steeds met weemoed terugdenken aan deze periode want de 43-jarige Nicole ziet er nog altijd uit om door een ringetje te halen. Dat blijkt bijvoorbeeld uit een foto gemaakt door Solmaz Saberi, die Nicole onlangs online zette. Gestyled door Wilford Lenov, in een bikini van Solomio Swim en met een kapsel van de hand van Davontae’ Washington ziet ze er weer piekfijn uit.

Hoe gaat het verder met Nicole Scherzinger?

Na haar tijd bij de Pussycat Dolls werd het iets stiller rondom de Amerikaanse zangeres. Toch heeft ze zeker niet stil gezeten. In 2010 won ze bijvoorbeeld het tiende seizoen van Dancing with the Stars in Amerika. Daarnaast hielp ze mee met het vormen van One Direction bij The X Factor UK, waar haar optreden positief ontvangen werd door het publiek. Ook was ze te zien in een musical met Neil Patrick Harris: Rent. Haar eerste solo-album genaamd Killer Love verscheen ook rond die tijd en deed het vrij aardig. Zo scoorde ze met Right There samen met 50 Cent een bescheiden hit. In de jaren die volgden bleef ze muziek maken, maar was ze vooral veel op televisie te zien. Ook is ze de laatste jaren bezig geweest met een re√ľnie van de Pussycat Dolls? Ben je ook benieuwd wat er met de rest van deze popgroep is gebeurd? We schreven daar al eens eerder over.

Viral met een bikinifoto op Instagram

Naast al haar muzikale talent blijft Nicole Scherzinger ook qua uiterlijk de aandacht op zichzelf vestigen. Bekijk hieronder haar pikante bikinifoto: