Dave Roelvink en zijn vriendin Jazzlyn

Dave Roelvink en zijn vriendin Jazzlyn zijn voor langere tijd samen. De eerste keer dat de twee een relatie kregen was in 2013 en ze waren klaarblijkelijk jeugdliefdes van elkaar. In 2015 besloten de twee uit elkaar te gaan, de reden hiervoor is niet bekend.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink)

Nadat Dave een aantal jaar een relatie heeft gehad met Julia Mekkes kwam hij zijn jeugdliefde Jazzlyn na een lange tijd weer tegen door een gezamenlijke vriendin. Zij vond de twee nog steeds goed bij elkaar passen en haar leek het een goed plan dat de twee na lange tijd weer samen een hapje gingen eten. Dit deden ze en het voelde heel vertrouwd en als vanouds. Ze leken zelfs na zoveel jaar veel raakvlakken met elkaar te hebben en heel goed met elkaar overweg te kunnen. Naderhand besloten ze het nog een kans te geven.

Nu gaat het beter dan ooit en zijn ze afgelopen jaar zelfs ouders geworden van hun zoontje Dean Roelvink. Hele leuke side note; toen Dave Roelvink en Jazzlyn in 2015 uit elkaar gingen was Dave ervan overtuigd dat zij de liefde van zijn leven was. Ook wist hij zeker dat zij ooit samen een kindje zouden krijgen.

Dave gaat op één knie op Instagram-foto

We denken dat we allemaal staan te popelen op een huwelijksaanzoek van Roelvink. Gisteren leek het erop dat dat aanzoek er eindelijk zou komen, maar Dave kennende, die moest er weer een geintje van maken.

Tijdens de ochtendwandeling van Dave, Jazzlyn en hun zoontje Dean besloot Dave een grapje met zijn vriendin uit te halen. Hij zou net doen alsof hij op één knie zou gaan voor haar en daarbij een huwelijksaanzoek te doen. Op één knie ging hij zeker, maar dan om zijn broekspijp op de rollen. Haha.

Jazzlyn was gelukkig niet al te teleurgesteld. Samen schoten ze naderhand nog wat leuke familiekiekjes.

Dave lijk het helemaal voor elkaar te hebben. Hij heeft een knappe vriendin en een lief zoontje. Mocht dat nog niet jaloersmakend genoeg zijn; dan is zijn auto dat wel.