De Kenai biedt alle gemakken die je van een goede en degelijke camper mag verwachten. Zo maak je van je wagen in een keer een camper met voldoende slaapruimte voor vier tot zes personen zonder dat het ooit echt krap aanvoelt. De Kenai is bovendien volledig aan te passen aan je wensen en past op praktisch elke wagen.

Naast de zeer ruime opzet beschikt je nieuwe camper ook over een compleet toilet, een volwaardige keuken en voldoende opbergruimte. Nog leuker: de camper-unit is ondanks het lage gewicht bijzonder stevig zodat je zorgeloos ermee op vakantie kunt.

De meest betaalbare camper voor je vakantie

De basis van de unit is van aluminium. Het zorgt voor voldoende stevigheid, is lekker licht van gewicht en vergt een minimale hoeveelheid onderhoud. Kortom, wil je op elk willekeurig moment van het jaar op vakantie gaan, dan is dit ideaal. De unit is voorzien van een roestvrijstalen opvangbak aan de buitenzijde zodat dit geen extra ruimte in beslag neemt. Deze bevindt zich al bij de ingang waardoor je eventueel natte kleding of schoenen nog voor je de camper betreedt kunt reinigen. Natte en vieze vloeren behoren daardoor tot het verleden.

Nog een slimmigheidje: de draagbare Rinse Kit-douche in de badkamer. Deze bevindt zich naast de ingang van de camper. Deze douche is verwarmd en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Dat betekent overigens niet dat het ten koste gaat van je privacy: een 360° douchegordijn zorgt ervoor dat niemand hoeft te zien dat je aan het douchen bent. Al met al biedt de Kenai meer comfort en luxe dan je gewend bent van een traditionele camper. Nog mooier is de prijs: voor 23.625 dollar ben je helemaal klaar voor je volgende avontuur.

Wil jij een campervakantie? Check dan naar welke landen je momenteel op vakantie kan gaan.