De Edwin Evers Band

Nederlands radio dj Edwin Evers kennen we natuurlijk allemaal van radio 3FM en Radio 538. Hij begon met het maken van radio bij lokale omroepen en groeide al snel uit tot een van de bekendste radio dj’s van Nederland.

Zijn grote landelijke doorbraak kwam toen hij in 1998 startte met zijn ochtendprogramma Evers Staat Op op Radio 3FM. Deze show werd zo populair dat het zelfs benoemd is tot het best beluisterde radioprogramma op de Nederlandse radio. In 2000 stapte Evers over van 3FM naar Radio 538, waar hij tot zijn vertrek in 2018 werkzaam is geweest. Omdat hij in die 18 jaar zoveel betekend heeft, hebben zijn collega’s en vrienden een afscheidsnummer voor hem opgenomen. Naast zijn werk op de radio startte Evers in 2002 de Edwin Evers Band, waarin hij als drummer begon en later ook is gaan zingen. Tegenwoordig treedt de band veel op in theaters door het hele land.

 

Hoeveel kost een optreden?

Ondanks dat de Edwin Evers Band door heel Nederland optreedt, kun je de band ook zelf inhuren. Je moet hier echter wel aardig wat geld voor neerleggen. Dit is natuurlijk ook niet zo raar: de band bestaat uit maar liefst 13 leden en de kwaliteit is ontzettend hoog. Ze spelen voornamelijk hits uit de jaren 70, 80 en 90’s en zijn ook niet vies van een grote hedendaagse hit tussendoor.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Edwin Evers Band (@edwineversband)

Als je deze band graag op je eigen (bedrijfs-)feest zou willen inhuren, krijg je dus de band bestaande uit 13 personen op bezoek. Ze spelen dan één set van 90 minuten waar je zelf nog de geluidstechniek bij moet regelen. Voor dit alles leg je dan een bedrag van ongeveer €20.000,- euro neer. Ook kun je de band inclusief geluids- en lichttechniek inhuren en dan zal de prijs wat omhoog gaan. Het is aardig wat geld, maar je krijgt er een topband van hoge kwaliteit voor terug. Lijkt het jou wat?

Lees ook: Hoeveel verdient Danny Vera met één optreden?