De Grillmeister pizzaoven van de Lidl

Over twee maanden is het alweer zomer en begint officieel het barbecueseizoen. Er is bestaat niets beters dan heerlijk te barbecueën in de achtertuin met je maten of je familie. Vlees van de barbecue is natuurlijk heerlijk, maar toch een beetje eentonig. Probeer iets nieuws, zoals de handige Grillmeister pizzaoven.

De Grillmeister pizzaoven is perfect voor in de zomer met barbecueën. Deze unit kun je gemakkelijk boven op de barbecue zetten en je heb hier verder helemaal niets voor nodig. De pizzaoven is geschikt voor gas- en houtskoolbarbecues en als resultaat kun je genieten van een heerlijk krokante pizza of misschien wel van een krokante tarte flambée of vers stokbrood.

Deze pizzaoven van de Lidl

Pizzaoven

Lidl €69,99 Shop nu

Met deze handige uitvinding hoef je je geen zorgen te maken over een slappe hap, want de oven is vocht absorberend, wat zorgt voor een lekkere knapperige bodem. De pizzasteen is van cordieriet en kun je gemakkelijk uit de oven verwijderen. Ook heeft de oven een geïntegreerde thermostaat waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over een afgebrande pizza. De temperatuur wordt eenvoudig aangegeven met drie standen: warm, ideal en hot. Kortom: de Grillmeister pizzaoven van de Lidl is een echte must-have voor de zomer en wees snel, want tegen die tijd zal die misschien niet meer op voorraad zijn. Bij de Lidl kun je hem nu bestellen voor maar €69,99.