Opblaasbare XXL unicorn

Wil je aankomende zomer de blits maken op het strand? Stap eens af van het idee dat dit met een mooie boot of een afgetraind lichaam moet. Een opblaasbare XXL unicorn is pas aantrekkingsgevoelig. Deze opblaasbare unicorn heeft niet voor niets een XXL sticker opzich geplakt gekregen, er is namelijk plek voor zes man. Moet je wel per persoon een gemiddeld gewicht van 80 kilo hebben, maar dan past het wel.

opblaasbare XXL unicorn

Check hier de prijs meer informatie voordat je hem bestelt.

Omdat deze unit plaats biedt aan 6 man en redelijk groot is, hebben zij er zelfs een opstap platform bij gemaakt. Zo hoeft er niet iemand bij te staan om constant mensen een opzetje te geven, om er vervolgens zelf niet op te komen. Wel heb je mensen nodig die drankjes komen brengen, want deze opblaasbare XXL unicorn biedt plaats voor acht drankjes en heeft een drankkoeler. Zelfs heerlijk decadent doen kan op dit prachtige vlot. Heerlijk een flesje champagne mee en dobberen maar!

opblaasbare XXL unicorn MAN MAN opblaasbare XXL unicorn MAN MAN

Het is ook lekker om in je eigen tuin of balkon te chillen. Dit doe jij met de opblaasbare jacuzzi van de Lidl, iets waar jij niet meer uit bent te slaan na een zware week werken.