We kennen allemaal nog wel het blauwe opblaasbare zwembadje, wie is er niet mee groot geworden? Omdat we nu allemaal grote, volwassen mannen zijn, moet er dus ook een grote mannen opblaasbare zwembad zijn. Die is er, in de vorm van de opblaasbare jacuzzi van de Lidl. Het pronkstuk dat jij deze zomer in je tuin wilt hebben staan.

Opblaasbare jacuzzi van de Lidl

Vorig jaar schreven wij al over de opblaasbare jacuzzi van de Aldi. Dit keer is de Lidl er met een geweldige aanbieding. De opblaasbare jacuzzi van de Lidl heeft een doorsnede van 180 cm en een diepte van 70 cm. Hiermee is die op papier geschikt voor vier personen. Het bad beschikt daarnaast over 120 luchtstralen en een ingebouwd warmte systeem. Hierdoor kan jij het eventueel ook tijdens de iets koudere lente dagen gebruiken. Voor de koukleumen onder ons: de jacuzzi kan verwarmd worden tot 42 graden Celsius.

Check hier voor meer info over deze goedkope jacuzzi

opblaasbare jacuzzi MAN MAN

De jacuzzi had eerst een prijs van €400,- en is nu te koop voor €289,-. In week 14, van de Lidl-folder, is die verkrijgbaar. Maar mocht je geen zin hebben om naar de Lidl te gaan? Kan je hem ook alvast bestellen.