Opblaasbare boot

Geen geld voor je eigen Riva boot? Niet getreurd, want Amazon is je redder in nood. Daar kun jij nu voor een heel schappelijke prijsje de eigenaar worden van je eigen speedboot. Als je daar geen indruk meer mee maakt bij de schoonfamilie, weten wij het ook niet meer. Trommel je favoriete waterratten op, want deze opblaasbare boot biedt je – na opblazen – ruimte aan zes mensen. Met deze speedboot zijn jij en jouw vrienden deze zomer niet meer van het water af te slaan. En waarom zou je ook? Je ligt prinsheerlijk in een zonnetje languit op je speedboot, die zelfs uitgerust is met bekerhouders. Zet het maar vast koud dus.

Opblaasbare boot

 

Opblaasbare boot

 

Opblaasbare boot

 

Party Island

Met deze opblaasbare boot ben je zelfs de keizer te rijk. De officiële benaming van het ding is Bay Breeze Boat Party Island. En partyen dat je zal met dit opblaasbare platform. Want dit opblaasbare feesteiland is van alle gemakken voorzien. Naast comfortabele zitbanken heb je in totaal de beschikking over een achttal cupholders. Het instappen wordt je gemakkelijk door middel van vijf handvatten – want weet jij veel in welke staat jij het eiland weer verlaat. Ook gemakkelijk: aan de achterkant vind je een opblaasbaar platform, net zoals bij iets duurder geprijsde privéjachten. Hierdoor klim jij gemakkelijk weer je partyboot op als je in het water ligt.

Party Island

 

Party Island

 

Party Island

 

Geïntegreerde koeler

Een beetje bootparty is natuurlijk niet compleet zonder de nodige hapjes en drankjes. Ook daar heeft de fabrikant van deze opblaasbare boot aan gedacht. De Bay Breeze Boat Part Island is namelijk uitgerust met een geïntegreerde koeler. Via geavanceerde natuurkundige processen maakt deze koeler optimaal gebruik van het feit dat de onderkant van de boot op het wateroppervlak ligt. Tip: blaas het ding wel door middel van een pomp, anders loop je blauw aan.

Party Island

De opblaasbare boot wordt op Amazon aangeboden. De Bay Breeze Boat Party Island begint daar vanaf zo’n 280 dollar. Omgerekend ben je dus voor 250 euro al de trotse eigenaar van je eigen opblaasbare party-eiland. Niet gek toch? Je zomer kan in ieder geval niet meer stuk.

Heb jij een roadtrip met je maten gepland, maar heb je nog geen vervoer? Dan is dit de ideale camper voor jou.