Slecht in bed

Oei jij krijgt te horen dat je slecht in bed bent. Een sessie van 30 seconden is natuurlijk niet fijn. Maar ook vrouwen kunnen slecht in bed zijn. Te hardhandig, te druisderig of te rustig. Ieder heeft zo zijn eigen voorkeuren. Er zijn legio mogelijkheden die slechte seks kunnen veroorzaken. Gelukkig hebben wij voor jou uitgevogeld hoe jij dit op de beste manier kan brengen. Zo vertel je subtiel dat ze slecht in bed is.

1. Vraag naar wat zij van je seksleven vindt

In plaats van te zeggen wat zij allemaal fout doet, kijk eens wat zij van jouw prestaties vindt. Want als jij niet geheel tevreden bent, zal zij hoogstwaarschijnlijk hetzelfde voelen. Vertel haar dat je graag over jullie seksleven wil praten. Ondanks dat het een lastig onderwerp is, zal het de beste oplossing zijn om er samen open over te praten. Laat haar eerst openen om vervolgens jouw eigen mening te delen. Dit zorgt voor een goede conversatie in plaats van een gevecht.

slecht in bed

2. Geef haar niet alleen de schuld

“Je wilt nooit wat nieuws proberen.” – iets wat menig man tegen zijn vriendin zegt. Maar ligt dit wel alleen aan haar of zal het ook deels aan jezelf liggen? Probeer het dan ook als een gezamenlijk probleem voor te stellen in plaats van de schuld in iemands schoenen te schuiven.

3. Praat met haar over haar seksuele verleden

Het lijkt een beetje apart om hierover te praten en te horen dat andere beter of juist slechter waren, maar het geeft je wel nieuwe inzichten. Misschien brachten sommige dingen haar juist in extase, terwijl andere dingen – die jij doet – dat niet deden. Goed om te weten wat hier het verschil in is, zodat jij dit kan toepassen. Dus vraag naar haar seksuele verleden. Zo kan jij ook zeggen wat je waardeerde in de seks met je vorige relaties. Nu weten jullie beiden wat er speelt en hoe je betere seks krijgt.

4. Laat haar zien dat je om haar geeft

Laat haar zien dat je om haar geeft. Meld dat je jullie relatie geweldig vindt en dat je dit alleen opbrengt omdat je van haar houdt. Want moet je eens nagaan hoe het voelt om te horen dat je slecht in bed bent. Laat zien dat het niet alleen om de seks draait in de relatie. Zo zal zij open zijn en kunnen jullie hier open en eerlijk over praten.

5. Breng realistische oplossingen

“Zullen we een trio proberen?” Iets om meer ‘spice’ toe te voegen aan jullie seksleven. Alleen is dit niet al te realistisch in de meeste gevallen. Breng dingen op die je alleen met haar kan doen, kies voor spannende lingerie, seksspeeltjes of anaal. Dit zorgt ervoor dat er niemand anders bijkomt en het jullie seks toch iets spannender maakt. Mocht dit niet helpen, stel dan eens sekstherapie voor. Het is namelijk niet beledigend en zo komen jullie achter elkaars problemen.

 

Mocht je het lastig vinden om haar opgewonden te krijgen. Met deze tips leer jij hoe het voorspel werkt en heb jij noot meer een partner die slecht in bed is.