Waarom raakt ze op me uitgekeken?

Traditioneel gezien, hebben mannen de verantwoordelijkheid om de relatie interessant en leuk te houden. Dat klinkt eenvoudig zou je denken. Af en toe een bloemetje meenemen, haar uit eten nemen of met haar gaan winkelen is voor de meeste mannen voldoende. Het klinkt heel ouderwets. Toch is het niet zo simpel. Wanneer de meeste vrouwen voelen dat de man er niet in slaagt om de relatie op gang te houden, begint de gemiddelde vrouw al snel haar interesse te verliezen. Of je voor de dreigende emotie van een ongewenste breuk te behouden, doe je er goed aan om het tij te keren met onderstaande tips en adviezen.

 

Inconsistentie

Vrouwen zullen altijd je acties en gedrag controleren. Kortom, hoe jij je gedraagt, bepaalt in principe hoe de dame in kwestie je beoordeelt. Met andere woorden: ben je relatiemateriaal of niet? Kun je zorgen voor voldoende consistentie, dan zit je goed. Daar moet je uiteraard wel wat voor doen!

Wanneer je consequent laat zien dat je om je partner geeft, dan zal een vrouw dit zien als een teken van toewijding. De vrouw wil nu eenmaal geborgenheid ervaren, of je het nu leuk vindt of niet. Is dat niet het geval, dan zal ze haar voelsprieten gebruiken en de afwezige signalen interpreteren als een gebrek aan belangstelling. Dat wil niet zeggen dat ze je continu in de gaten houdt, maar ga er gerust van uit dat ze de beperkingen van de relatie vroeg genoeg ziet. Dus laat haar duidelijk merken dat je haar waardeert!

Vreemdgaan

Vreemdgaan is absoluut de grootste misdaad die je in een relatie kunt begaan. Ga er tevens vanuit dat je minder slim bent dan je denkt. Terwijl mannen het juist van hun communicatie skills moeten hebben, is de vrouw een expert in het beoordelen van je lichaamstaal. Elk detail wat anders is valt op en al snel zal ze de conclusie hebben getrokken dat er iets aan de hand is.

oorzaken dat vrouw op je uitgekeken raakt

Het gevolg is duidelijk: die geborgenheid die we eerder noemden is totaal afwezig. Denk ook niet dat het herstellen van dat vertrouwen een fluitje van een cent is. Als je al de kans krijgt om je fout weer goed te maken, dan zul je daar echt je best voor moeten doen.

Haar niet respecteren

Als er iets is wat naast geborgenheid belangrijk is voor de gemiddelde vrouw, dan is het wel respect. Merkt ze dat je haar respecteert, dan zal ze zich volledig open stellen. Het tegendeel is echter ook waar. Is het respect afwezig, of in ieder geval ondermaats, dan trekt ze al snel haar conclusies.

Voor de goede orde: haar respecteren betekent veelal luisteren! Waardeer haar mening, houd er rekening mee en laat haar weten dat zij jouw prioriteit is.

De avonturen onder de lakens zijn niet langer als een feestdag voor haar

Om je maar gelijk een groot geheim te verklappen: voor vrouwen is de daad een grote feestdag. Dat betekent niet dat ze het gelaten over haar heen laat komen. Je zal ook in bed haar moeten verrassen. Kortom, wees creatief, doe eens wat anders en ga haar vooral niet forceren. Het vrouwenlichaam werkt immers anders dan dat van de man. Er zit nu eenmaal geen aan/uit-schakelaar op, je zal haar dus moeten stimuleren.

Je laat haar niet langer speciaal voelen

Een van de grootste fouten die mannen kunnen maken in een relatie is door de relatie als vanzelfsprekend te zien. De meeste relaties beginnen vanwege speciale onvergetelijke momenten. Het is de taak van de man om de dame in kwestie dat speciale gevoel te blijven geven. Is dat bijzondere gevoel afwezig, dan is het snel voorbij en gaat ze haar spanning ergens anders zoeken en vaak is dat dus zonder jou.

ze verliest interesse in me daten relatieproblemen

Even een eye-opener: jezelf onderscheiden van de massa is de reden waarom ze voor je viel. Blijkt uiteindelijk dat je toch hetzelfde bent als al die andere mannen, dan is het snel over met de pret en is het einde van je relatie snel in zicht.

Ze weet niet zeker waar de zaken zich in de relatie bevinden

Terwijl wij mannen snel de dingen op hun beloop laten, is dit voor een vrouw veel minder vanzelfsprekend. Op het even helder te verwoorden: ze wil weten dat ze van jou is. Nee, dat klinkt niet bezitterig, zo zit de gemiddelde vrouw nou eenmaal in elkaar. Net als jij wil ze weten waar ze aan toe is en als ze ergens een hekel aan heeft, dan is het wel aan een man die niet duidelijk kan aangeven wat de status van jullie contact is.

Sterker nog: krijgt ze niet het gevoel dat jullie exclusief zijn, dan is ze dus vrijgezel en kan ze lekker verder gaan kijken. Die situatie herstellen is een vrij zware, zo niet onmogelijke opgave.

Je beloften breken

Betrouwbaarheid is voor elke vrouw van levensbelang, maar in een relatie is dat zo mogelijk nog belangrijker. Nu kun je best een keer een belofte breken, maar ga er geen gewoonte van maken. Het geheugen van de gemiddelde vrouw is net als dat van een olifant: ze vergeten zelden iets.

Kortom, spreek je af met haar, kom die afspraak dan ook na. Waarschijnlijk krijg je wel een tweede kans als ze je echt leuk vindt, maar een garantie is het zeker niet.