1. Je verrast haar niet met cadeautjes

Dit is één van de grootste fouten die mannen in hun relatie maken. Want het is namelijk niet de bedoeling dat je je geliefde alleen op haar verjaardag verrast met een cadeau. Een kaartje of een bloemetje kan al voldoende zijn, het is een blijk van waardering. Wanneer je dit niet doet, wordt ze onzeker en gaat ze zich afvragen of je gevoelens voor haar nog steeds even sterk zijn als voorheen.

2. Je snapt of begrijpt je vriendin niet

Een ding wat je moet onthouden is dat vrouwen navigeren op basis van emoties. Het ene moment zijn ze gelukkig en blij, het ander moment zijn ze depressief en razend. En wanneer dat gebeurd is de term ‘psycho’ niet voldoende om je vriendin op dat moment te beschrijven. Probeer daarom jezelf te verplaatsen in je geliefde en toon begrip (ook al kan dat best lastig zijn).

3. Je geeft haar het gevoel dat iets (of iemand) anders belangrijker is

Dit moet je nooit doen. Ze heeft je aandacht en aanwezigheid nodig. Wanneer je meer oog hebt voor andere zaken als werk of je telefoon, dan kan ik je nu al vertellen dat dat niet veel goeds belooft.

4. Je weet niet hoe ze zich voelt

Je weet onderhand dat vrouwen zich uiten op basis van hun emoties. Praat daarom regelmatig met je vriendin. Op deze manier kun je aanvoelen hoe zij zich voelt en hier eventueel op in spelen wanneer ze minder lekker in haar vel zit.

5. Je hebt haar vertrouwen geschaad

Vertrouwen is de basis van elke relatie. Het is daarom belangrijk dat je altijd open kaart speelt. Wanneer het vertrouwen in elkaar eenmaal is aangetast, wordt het moeilijker om dit te herstellen.

Je hebt je droomvrouw gevonden en wilt haar zeker niet kwijt, toch? Leer van de bovengenoemde fouten, zodat jullie samen gelukkig kunnen leven.