Er is al veel bekend over de PlayStation 5

Er is al geruime tijd duidelijk in welke periode we de PlayStation 5 kunnen verwachten. Daarnaast zijn er ook al veel specificaties van de PS5 bekend gemaakt. Ook over de nieuwe controller, waar menig liefhebber erg benieuwd naar was, is al veel bekend gemaakt.  Wanneer de game console echter precies aangekondigd zou worden was nog een raadsel. Nu kunnen we jullie vertellen wanneer de PlayStation 5 waarschijnlijk officieel aangekondigd zal worden.

Op deze datum is het zover

De geruchten zijn gebaseerd op uitspraken van Jeff Grub. Jeff Grub werkt als journalist bij GamesBeat. Hij is normaal gesproken een erg goed ingevoerde journalist en daarom erg betrouwbaar. Hij liet weten dat het reveal event op 4 juni plaats gaat vinden.

Bestel de SONY PlayStation 5 Disk Edition hier

Bestel de SONY PlayStation 5 Digital Edition hier

PlayStation 5

Zo kwam Jeff Grub met het nieuws naar buiten

Kunjiri liet een bericht achter op het forum van ResetEra. In dit bericht zei hij dat hij zou willen dat er al meer bekend was over het reveal event. Jeff Grub, hielp Kunjiri uit de brand. Hij reageerde op zijn bericht met de mededeling dat de onthulling gepland staat op 4 juni.

De datum voor het onthullen van de Playstation 5 lijkt perfect

4 juni lijkt ook nog eens de ideale datum voor Sony om de PlayStation 5 te onthullen. Een week later vindt namelijk de E3 plaats. Dit is een grote gamebeurs. De gamebeurs is helaas wel geannuleerd, maar het kan wel zo zijn dat Sony vasthoudt aan zijn originele plannen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot we eindelijk alles te weten komen over de PS5, want het lijkt de vetste game console van de laatste jaren te worden.