Haar grote doorbraak

In 2007 bracht Adele haar eerste single uit, getiteld Hometown Glory. Dat was het begin van één ongelofelijk succesvolle carrière met ups en downs. In januari 2008 werd haar tweede single Chasing Pavements uitgebracht, wat ook buiten Groot-Brittannië een enorme hit werd. Daarna volgde Make You Feel My Love. Vanaf dat moment wist iedereen wie Adele was. Veel succes volgden en in 2015 bracht ze Hello uit. Eén klapper op de vuurpijl van haar zangcarrière. Het nummer stond wekenlang wereldwijd op numero uno. De videoclip op YouTube was in 2017 al meer dan een 1,9 miljard keer bekeken, waarmee het één van de meest bekeken video’s op YouTube aller tijden is (de teller staat op het moment van schrijven op 2.7 miljard).

De transformatie van Adele door het afvallen

We kenden haar altijd als een goedlachse vrouw met de typische Engelse humor, maar ook dat ze stevig was gebouwd. Ze heeft de afgelopen maanden het roer compleet omgegooid en liet tientallen kilo’s als sneeuw voor de zon verdwijnen. Ze blijft vriend en vijand verbazen met haar transformatie. De 32-jarige ziet er haast onherkenbaar uit. Een levensveranderende transformatie, die niet alleen haar uiterlijk compleet omgooide. Ook mentaal heeft Adele naar eigen zeggen transformatie ondergaan. Ze heeft een compleet nieuwe kijk op de wereld en gaat nu veel positiever door het leven. Mede dankzij een speciaal dieet en een boek:

‘Ik ben zo klaar voor mezelf na het lezen van dit boek. Alsof ik voor de eerste keer ooit in mijn lichaam zit. Wow. Iedereen die het vermogen heeft om echt los te laten en je over te geven aan je verlangens naar een bewuster leven, doe het. Lees het. Beleef het. Oefen het. Het is veel, maar dat is de bedoeling. Een goed leven is een zwaar leven.’

View this post on Instagram

5 ciders in 👌🏻

A post shared by Adele (@adele) on

Met welk dieet viel Adele zoveel af?

Adele heeft zichzelf ontdaan van haar overtollige huid met de hulp van het ‘sirtfood-dieet‘. Dat is de verzamelnaam voor voedingsmiddelen die de sirtuïne in je lichaam stimuleren: genen die een positieve impact hebben op je vetverbranding, spiergroei en metabolisme. Naar verluidt viel Adele in zes maanden tijd 20 kilo af, and counting. Als je de foto’s gaat vergelijken, zie je hoeveel impact dat kan hebben.

Zie hieronder twee transformatie foto’s van de knappe zangeres:

View this post on Instagram

London / Wembley Stadium / Jun 28

A post shared by Adele (@adele) on