Je hebt vast wel gemerkt dat er grote verschillen zijn tussen de hoogtepunten van jou en jouw partner. Er is ook geen vaste manier om het te bereiken en wat wel of niet werkt, is ook per persoon verschillend. Toch kan het zijn dat het een probleem gaat worden in jullie relatie. Misschien blijft de één wat vaker onvoldaan achter en heeft de ander dat helemaal niet door. Erover praten en met elkaar communiceren is daarom ook belangrijk, maar is soms toch niet helemaal de oplossing. Een onderzoek heeft echter aangetoond wat je dan wél kan doen om samen te kunnen blijven genieten. Maak van deze drie gingen een gewoonte in bed en wie weet blijven de vonken er vanaf springen.

 

Sleutelgewoonte #1

Volgens onderzoekers zijn er in totaal drie gewoontes in bed die ervoor kunnen zorgen dat jullie het optimale uit jullie liefdesleven kunnen halen. Naast goed met elkaar communiceren over wat wel en niet werkt, zijn er drie andere handelingen die zouden moeten zorgen voor fireworks. Deze eerste gewoonte in bed is om meer tijd te nemen voor het hele gebeuren en om van tevoren genoeg spanning te creëren. Je kunt dit op allerlei manieren doen en belangrijk is om hierbij aan je partner te vragen wat zij graag wilt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het uitbreiden van je zoen-repertoire. Check meteen even de tips om goed te zoenen.

Tips gewoontes verbeteren bed

Sleutelgewoonte #2

Soms is het gebruiken van handen niet genoeg. Er zijn namelijk nog genoeg andere mogelijkheden om je partner te helpen the big O te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan alles voorgaand aan de daad of het gebruik van andere middelen a.k.a. speeltjes. Niet iedereen is hier fan van, maar je kunt het in ieder geval een keer proberen. Wissel het vooral ook met elkaar af. Iets wat je zelf fijn vindt, kun je ook proberen bij je partner en wie weet is dat precies wat jullie nodig hebben.

Sleutelgewoonte #3

Misschien doe je dit al, maar denk eens wat verder dan wat jullie gewend zijn om te doen. Er zijn ontzettend veel manier om je partner te helpen haar hoogtepunt te bereiken en soms is niet alleen the deed zelf genoeg. Er zijn ontelbaar verschillende manieren, posities, locaties en scenario’s waarop jullie het kunnen proberen. Let ook hierbij weer op het feit dat niet alles voor iedereen even prettig is, maar je kunt altijd aankaarten om iets nieuws te proberen, omdat je denkt dat zij er erg van zal genieten. Het initiatief tonen en laten blijken dat je met haar meedenkt kan al een hele goede stap in de richting zijn!