Seabreacher Z

Het speeltje waar wij het over hebben is er ééntje die elke man maar al te graag in zijn bezit zou willen hebben. Met deze onderzeeër kan je je door het water begeven net zoals een échte dolfijn. Zo kan je met dit technische hoogstandje 360 graden draaien onder water. Je kan er daarnaast ook nog eens mee springen en er een behoorlijke snelheid mee behalen waardoor je één wordt met de zee. Zelf zit je in het hoofd van de dolfijn en zal je gedurende de hele rit droog blijven door de intrekbare snorkel. Door de makkelijke besturing kan jij helemaal zelf bepalen wat de dolfijn doet.

 

De dolfijn is gebouwd in 2018 en wordt aangedreven door een 300 pk Rotax motor. Het bijzondere vaartuig kan een maximale snelheid van 55 knopen behalen.

Je kan de onderzeeër kopen op een veiling

Je kan de onderzeeër komen bekijken op de volgende kijkdagen: 20 juni, 7 juli en 18 juli van 10:00 tot 14:00 in Loosdrecht. Als je de onderzeeër gaat bekijken en hij bevalt je kan je besluiten om een bod uit te brengen. Hij zal namelijk geveild worden van 14 juli tot 21 juli. Je kan op de Seabreacher Z bieden vanaf 25.000 euro. Op 21 juli om 19:30 zal de veiling gesloten worden. Wie dan het hoogste bod heeft uitgebracht zal de trotse eigenaar worden van deze bijzondere onderzeeër. Als je mee wil bieden kan dat via deze link.

Waterspeeltje

Als de prijs voor dit waterspeeltje toch net iets te hoog voor je is kan je ook besluiten om deze gemotoriseerde banden te kopen. Hiermee zal je met je vrienden over het water kunnen scheuren. Bij de Lidl kan je deze Yamaha seascooter kopen die toch ook wel heel vet lijkt te zijn.