Lidl verkoopt een toffe onderwaterscooter

Met de Yamaha waterscooter wordt zwemmen een heel bijzondere ervaring. Dankzij deze gemotoriseerde vriend kun je je onder water laten meevoeren met een snelheid van 3,2 kilometer per uur. Goed, misschien is dat geen hele overweldigende snelheid, maar het moet wel heel bijzonder zijn om je te kunnen laten meevoeren in een prachtige onderwaterwereld.

waterscooter lidl

klik op deze link voor meer informatie 

Met het apparaat kun je tot 20 meter de diepte in, lekker de koraalriffen verkennen van een tropisch land en je tussen alle wezens van de zee bevinden. Ben je toch nog iets minder avontuurlijk ingesteld, dan kun je je met deze waterscooter ook prima vermaken in het lokale zwembad. Uiteindelijk gaat de onderwaterscooter een uur lang mee. Wanneer de seascooter helemaal leeg is, dan is het apparaat in 4 tot 6 uur weer opgeladen.

Wanneer jij de YAMAHA Sea scooter bestelt, krijg je er een acculader, pomp en smeermiddel bij. Daarnaast is dit apparaat superhandig voor mensen, die de action cam willen meenemen. Er zit op de seascooter een speciale beugel, waaraan je hem kan bevestigen. Heb je interesse in een zee avontuur met de Yamaha onderwaterscooter.

Klik dan op deze link om naar de website van Lidl te gaan. 

Er zijn natuurlijk nog veel meer toffe gear voor in de zomer, zoals een opblaasbare e-jetski.