Opblaasbare e-jetski van de Makro

Als je weet waar je moet zoeken, kom je genoeg geweldige aanbiedingen tegen. Zeker voor de zomer zijn deze leuke gadgets onmisbaar. Baantjes trekken gaat op een gegeven moment namelijk vervelen. We schreven we je eerder al over de complete paddle board set van de Lidl. Gaat dat paddelen jou niet hard genoeg, dan heeft de Makro echter ook genoeg leuks in de aanbieding. Wat dacht je bijvoorbeeld van de opblaasbare e-jetski?

opblaasbare e-jetski

Door het water scheuren

De opblaasbare e-jetski is het perfecte voertuig om de zee onveilig mee te maken. Het is bovendien een goede manier om je voor te bereiden op het echte werk. De echte variant gaat wel wat harder, maar toch kom je met de opblaasbare e-jetski ook vooruit. Je kan namelijk een snelheid tot 3.2 km/uur bereiken. Als bestuurder kun je ongeveer een uur lang gebruik maken van het apparaat.

Het maximale gewicht voor de opblaasbare e-jetski

Let wel op: net als bij die mini vespa die sinds kort door de Lidl wordt aangebroken, is ook aan de opblaasbare e-jetski een maximum gewicht verbonden. Dat is namelijk 70 kilo. Ben jij dus een lichtere kleine man en tik je die 70 kilo (net) niet aan, dan heb je geluk. Voor je het weet scheur jij het zwembad of de zee door. Ben je toch te zwaar, laat het spelen dan over aan je kinderen of vrienden. Daar is ie tenslotte oorspronkelijk voor bedoeld.

opblaasbare e-jetski

Dit is de prijs

Waar een echte jetski behoorlijk duur kan uitpakken, valt dit voor deze variant gelukkig mee. Die koop je bij de Makro namelijk voor €159,- (€192,39 inclusief). Een prima prijs voor uren speelplezier dus. Bovendien bevat het apparaat een hoofdschakelaarvergrendeling en een oververhittingspreventiesysteem. Wat ons betreft is het duidelijk: dit voertuig is een top speeltje voor deze zomer. Check online om te kijken welke mooie buitenkansen er nog meer door de Makro worden aangeboden.