BNNVARA-presentatrice Emma Wortelboer

Emma Wortelboer staat bekend als een Nederlandse presentatrice die werkzaam is bij de publieke omroep BNNVARA. Ze heeft een vaste plek in De Wereld Draait Door: Yung DWDD, maar ze is voornamelijk bekend van het programma Spuiten & Slikken. Echter haalde ze hier nooit de kijkcijfers die ze behaalde met haar moment tijdens het Eurovisie Songfestival. Zij mocht in 2019 de jurypunten bekend maken en daarbuiten zagen we ook haar enthousiasme op het moment dat Nederland dat jaar won. De reacties op dit moment waren echter verdeeld.

Emma Wortelboer is niet alleen goed in het presenteren van programma’s, maar ze is ook zeker goed in het presenteren van zichzelf. Dit doet ze voornamelijk op haar persoonlijke Instagrampagina. Het gaat van geposeerde foto’s, naar foto’s met een grappige gedachte.

De bikinifoto van Emma op Instagram

We gaan het vandaag even niet hebben over de grappige foto’s die Emma op haar Instagram plaatst, maar over haar meest recente foto. Haar 109 duizend volgers mochten genieten van Emma in een bikini. Echter zou de presentatrice zichzelf niet zijn, als ze geen grappige beschrijving bij de foto zou plaatsen.

In de foto verwijst ze naar wielrenner Wout van Aert. Dit komt natuurlijk door het groene jasje en de groene bikini die ze op de foto zelf draagt. De reacties onder de foto zijn zoals verwacht alleen maar lovend. Genieten dus:

 

We vinden de foto van Emma natuurlijk prachtig, maar we kennen nog een dame met misschien wel de beste bikinifoto’s van heel Instagram. We hebben het over de knappe Lindsey van der Hoeven.