Lindsey van der Hoeven is een fitgirl uit Rotterdam

Lindsey van der Hoeven is dé fitgirl van 2020. Tegenwoordig zitten we in 2021, maar voor ons is ze nog steeds de ultieme fitgirl van Nederland. De Nederlandse brunette is een cadeau uit de hemel. Dat ze van reizen houdt, zie je in één oogopslag. Van de ene tropische plek naar de andere tropische plek, ze is niet te stoppen. Gelukkig deelt ze het allemaal met ons wanneer ze weer is op het strand te vinden is. Heel vrijgevig van Lindsey, zo krijgen wij het ook nog een beetje warm is ons koude weer.

Voor de mannen die denken: ‘laat ik even met een berichtje sliden in haar dm’, misschien reageert ze wel”, jullie zijn net te laat. Helaas heeft Lindsey van der Hoeven al een vriend, de Nederlandse dj Chico de Reus, beter bekend als Chico Rose. De 28-jarige dj heeft goed werk gedaan om deze schoonheid aan de haak te slaan. We willen het niet graag toegeven, maar we zijn toch wel een beetje jaloers.

Linnebel op Instagram

Met Lindsey van der Hoeven op #68 in de FHM top 500 zien we dat heel Nederland deze Rotterdammer apprecieert. Maar we hadden eerlijk gezegd niks anders verwacht. Wij hebben haar zelfs in onze lijst met favoriete Nederlandse fitgirls genoemd. Genoeg woorden, check hieronder haar Instagram en geniet er vooral van.