Bath & Barley: de eerste Belgische bierspa.

Dit unieke uitje vindt je in Brussel, een van de beste biersteden van Europa. Het is de eerste Belgische bierspa. Bij de bierspa kun je niet alleen bier drinken, maar ook in bier baden. Apart denk je misschien, maar overweeg toch maar eens om naar deze bierspa te gaan. Het is namelijk echt genieten, zeker voor de echte bierliefhebber.

Je hebt je eigen persoonlijke bierspa en zodra het bad klaar is, kun je je in privacy omkleden. Een bierbad is gemaakt van eikenhout en bevat een mix van water, hop en kruiden bij een temperatuur van 39 °C. En natuurlijk is een bierbad niet compleet met een koud glas bier. De combinatie van vers water, hop, gerst en gist in het bad heeft een positief effect op je huid.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bath&Barley (@bathandbarley)

Zweten in de sauna en relaxen op een bed van stro

Daarnaast is er ook nog de optionele hopsauna. Bij een temperatuur van 70 graden laat je je omringen door hoparoma’s. Vervolgens is er een wellnessruimte waarin je op een bank of een bed van stro kunt ontspannen. Stro is namelijk onwijs comfortabel wanneer het bedekt is met een laken. Daarna kun je je aankleden en eventueel douchen, al wordt dat niet aangeraden. Door daar een paar uur mee te wachten zou je lichaam optimaal kunnen profiteren van het bad. Dan volgt de geur van bier je in ieder geval mee naar huis.

Wat kost een uitje naar de bierspa in Brussel?

Je boekt al een sessie van een uurtje in de bierspa van Bath & Barley vanaf €99, of wanneer je voor het luxe-arrangement gaat vanaf €149. Daarbij zitten het privé-gebruik van de wellnessruimte, de handdoeken, lakens, fris drinkwater en het bier voor tijdens het badderen bij inbegrepen. Proefassortimenten en andere alcoholische drankjes kosten je nog niet iets meer. En ook mooi: voor een extra uurtje krijg je nog eens korting ook.