Opknapper in Veendam staat voor een lage prijs op Funda

Een huis vinden is nog niet zo makkelijk tegenwoordig. Toch kun je vaak wat verder van de randstad toch wel eens iets moois vinden. Deze woning in Veendam is nog niet per se mooi, maar dat zou hij zeker kunnen worden. Wie van een uitdaging houdt en twee rechterhanden heeft kan een paleisje maken van dit huis.

 

In totaal heeft het huis een oppervlakte van 117 vierkante meter en het staat langs het kanaal. Daarin zijn dan wel weer vier slaapkamers te vinden, dus het is lekker knus. Doordat de woning al in 1925 gebouwd is, is het sterk verouderd en is onder andere het energielabel niet om over naar huis te schrijven. Waarschijnlijk moet er nog heel wat geïsoleerd worden.

woonkamer huis opknappen

Op de begane grond vindt je een naast de woonkamer en keuken ook de badkamer en één van de vier slaapkamers. Verder is er een entree, een hal en een trapkast met toilet. Een verdieping hoger zijn de ander drie slaapkamers te vinden en een bergzolder met de Cv-ketel. Zowel in de woonkamer als in een van de slaapkamers bevindt zich een erker – een soort uitbouw – waardoor de ruimte groter lijkt en er dankzij de extra ramen meer licht binnenkomt. Zoals je al wel kunt zien zal een likje verf en wat nieuwe vloeren dit huis al heel veel goed doen. Al met al lijken de keuken en bijkeuken er het slechts aan toe te zijn. En wat vind je van die mooie glas-in-loodramen?

funda huis glas in lood ramen

Wat is de vraagprijs op Funda voor dit huis?

Eerlijk is eerlijk: je zult best handig moeten zijn om van dit huis echt een paleisje te maken. Toch is er een kans dat zelfs wanneer je niet alles zelf doet, je alsnog goedkoper uit bent dan bij de meeste huizen. Het huis staat momenteel voor €105.000 te koop op Funda en dat is best wel een koopje op de huidige huizenmarkt. Daar moet je alleen wel voor naar Groningen moeten verhuizen.

Bekijk hieronder meer foto’s van de woning (Funda):

keuken veendam groningenslaapkamer funda huisbergzolder opknapwoning te koop