Beter worden in bed

Laten we je gelijk gerust stellen: niet iedereen is even goed in bed. Dat betekent natuurlijk niet dat je niks kan doen om je vaardigheden eens even lekker aan te scherpen. Met een beetje goede wil verander je gewoon jezelf in de bedpartner die je vriendin altijd al wilde hebben en breng je tegelijkertijd je relatie weer helemaal tot leven.

 

1. Wees creatief

Een super minnaar is in zijn hoofd altijd bezig om zijn partner te verrassen. Dat betekent dus veel praten en nieuwe dingen uitproberen. Kortom, creativiteit loont! Het zorgt ervoor dat je partner zich nooit verveelt met jou in bed. In het kort komt het erop neer dat je open minded bent en ook hebt voor variatie. Je hoeft je dus niet te beperken tot de slaapkamer.

2. Zet je angst overboord

Het is net als communiceren: je kunt het alleen goed doen als je samen op een lijn zit. Het gaat dus niet alleen om jou en wat jij leuk vindt, je partner is minstens zo belangrijk. Dat vraagt niet alleen inzet, maar ook een vorm van onbevreesdheid. Je zal dus mogelijk ook eens uit je comfortzone moeten stappen en iets doen wat zij voorstelt. Dat is niet eng, het kan juist heel bevrijdend werken als je merkt dat je daardoor op een leuke manier je eigen grenzen kan verleggen. Kortom, als ze jou een keer wilt vastbinden op bed, laat haar dan eens gewoon haar gang gaan.

3. Uithoudingsvermogen

Het vrouwenlichaam werkt nu eenmaal anders dan dat van een man en daar zul je op moeten anticiperen. Zorg dus voor een goede conditie, alleen op die manier kun je het je partner goed naar de zin maken.

Niemand zegt dat het de hele nacht moet duren, maar als het maar een paar minuten duurt, is de kans klein dat beide partners een hoogtepunt bereiken. Zorg er dus gewoon voor dat je partner er net zoveel plezier beleeft als jij en investeer in het moment. Goede tip als je wellicht wat minder energie hebt: laat haar ook eens het zware werk doen of breng wat meer uren door in de sportschool zodat je wat meer conditie op kunt bouwen.

4. Aandacht voor detail

Je zult moeten letten op de details om het echt leuk en spannend te maken in bed. Neem dus gerust de tijd om elkaars lichaam echt te leren kennen en zo de bijzondere plekjes van haar lichaam te vinden. Dat kost misschien een hoop tijd, maar de beloning is een partner die echt oprecht kan genieten van je bedprestaties. Neem dus de tijd om kleine zaken te ontdekken zoals de juiste hoeveelheid glijmiddel, de manier van penetreren en het type massage wat haar helemaal in de stemming brengt.

5. Speels is top

Een goede minnaar is iemand die zich comfortabel genoeg voelt om op een speelse manier met de liefde om te gaan. Vergeet dus even dat het belangrijk is om je hoogtepunt te bereiken, maar leg de focus op het genieten. Schuw daarbij je eigen fantasie niet. Werkt het ene standje niet zo je had gedacht, schakel dan om naar een positie waarvan je weet dat het wel prettig is. Wat hulpmateriaal doet overigens ook wonderen!

6. Wees vrijgevig

Een gulle minnaar is vaak een super minnaar. Dat betekent niet dat je haar moet overladen met cadeaus, maar wel dat je haar genot als doel neemt. Het laten genieten van je partner kan dan ook op veel manieren. Vaak is dat een kwestie van het spelenderwijs ontdekken. Voor de een is dat iemand die overal ja en amen op zegt terwijl de ander juist meer heeft aan samenspraak. Kun je je eigen verlangens lang genoeg in de wacht zetten om aandacht te schenken aan wat de ander wil? Veel mannen hebben nog niet ontdekt hoe ze dat moeten doen, waardoor ze in bed liggen maar weinig presteren. Kortom, ook op dit punt is communicatie belangrijk.