Hoe Jake Knotman begon

De 24-jarige Jake uit Manchester begon op 17-jarige leeftijd bij een makelaarskantoor. Daar leerde hij veel tips en tricks, zoals het verkopen van huizen onder de marktwaarde aan investeerders.

Op zijn 18e werd hij een fulltime ondernemer. Op zo’n jonge leeftijd had hij al de levensstijl gecreëerd die hij wilde leven. Hij reisde de hele wereld over naar plekken als Hong Kong, Qatar, Singapore en Dubai. Op z’n 21e kocht hij z’n eerste huis en in een paar jaar tijd heeft hij een soort imperium voor zichzelf opgebouwd. Chapeau!

 

Het ombouwen van de een van de goedkoopste woningen in het Verenigd Koninkrijk

Hoewel dit niet zijn eerste keer was dat hij een vervallen woning omtoverde tot iets leefbaars, is hij toch het trotst op dit project. We hebben het over een huis met drie slaapkamers in Burnley, dat hij samen met zijn zakenpartner Gary Kay voor slechts 11.839 euro (£10.000) wist te kopen. En door zo’n 30.000 euro te spenderen aan het volledig renoveren van het huis, inclusief een hele nieuwe slaapkamer en keuken, is het huis nu zo’n 77.000 euro waard. Door het te verkopen, kon de beste man dus aardig wat cashen. Maar in plaats van het te verkopen heeft hij besloten de kamers te verhuren voor 85 pond per week.

Niet zijn enige opmerkelijke project als ondernemer

Jake bezit nu zeven eigendommen, met als nieuwe aanwinst zijn allereerste bedrijfsgebouw dat hij in acht kantoren zal verbouwen. In 2019 is hij er zelfs in geslaagd om een complex van 10 appartementen te bouwen, middenin het centrum van Manchester. Kortom: Jake is een hardwerkende ondernemer die succesvol bezig is. Een inspiratie voor velen!

Wil jij ook rijker worden maar weet je niet goed hoe? Dit zijn 10 slechte gewoontes waardoor jij niet rijk wordt.