Omar Sy in Demain tout commence

Omar Sy is één van de Franse acteurs waar wij groot fan van zijn. Dat komt natuurlijk door zijn glansrol in Lupin, één van de Netflix series waarmee 2021 nu al een succes is geworden. Eerder speelde hij ook al in het legendarische Intouchables. Ook in Demain tout commence laat hij zien dat hij niet alleen grappig kan zijn, maar ook heel goed een zware, emotionele rol op zijn schouders kan nemen.

In Demain tout commence volgen we Samuel (gespeeld door Omar Sy). Samuel leidt een relaxed leven. Dat onbezorgde leventje wordt opeens ruw opgewekt. Een vrouw met wie hij een tijd iets heeft gehad duikt op, mét een pasgeboren baby. Zij zegt dat de baby van hem is en verdwijnt vervolgens. Reden voor Samuel om naar haar op zoek te gaan, maar zonder succes. Hij besluit zijn verantwoordelijkheid te nemen en het meisje, genaamd Gloria, zelf op te voeden. Tot zover ‘niets’ aan de hand. Acht jaar later duikt zijn ex-vriendin echter weer op.

Demain tout commence

Samuel heeft Gloria wellicht acht jaar lang opgevoed, maar nu wil zijn ex-vriendin haar terug. Wat Samuel betreft gaat niet dit zonder slag of stoot. Het maakt van Demain tout commence een heftige, meeslepende film. Ben jij normaal geen type die een traantje laat bij een film, zet dan de tissues toch maar klaar voor de zekerheid. De vader-dochterband van Samuel en Gloria zal je namelijk niet in de koude kleren laten zitten. Zullen vader en dochter worden gescheiden, of blijven zij bij elkaar?

De ontroerende film is op Netflix te zien

De film uit 2016 heeft een IMDb-score van een 7.4 en vind je op Netflix. Ook Clémence Poésy, die we recent in Tenet zagen, speelt een rol in de film. Met de meeslepende film bewees Omar Sy al lang voor Lupin dat hij een grote naam is in de filmwereld. Heb jij die nieuwe serie nog niet gezien? Check dan onze 5 redenen waarom jij Lupin moet kijken.