Wie zijn Olivia en Isabelle Mathers?

Olivia en Isabelle zijn allebei influencers en er is niet heel veel nieuws over ze te vinden. Behalve dan in 2021 want toen ging Olivia Mathers viral omdat ze nogal melodramatisch moest huilen nadat ze het gras had gemaaid. Ze was heel trots op zichzelf dat ze zo’n nieuwe situatie had overwonnen. Hierna werd ze belachelijk gemaakt omdat ze volgens veel mensen niets speciaals had gedaan. Olivia lacht echter het laatst want ze zag haar volgersaantal flink stijgen na deze stunt.

Haar oudere zus Isabelle Mathers heeft een relatie met het model Harri Musumeci en is 24 jaar. Zij is ook het beroemdste van de twee want ze heeft 1,8 miljoen volgers op Instagram (Olivia: 722.000). Ze staat net als haar zus getekend bij Que Models. Maar jullie zijn hier natuurlijk maar voor één ding, en dat zijn de foto’s van de twee mooie brunettes. Toch?

Hieronder vind je een aantal foto’s van de zusjes:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door OLIVIA MATHERS (@olivia.mathers)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Isabelle Mathers (@isabellemathersx)

Meer zussen

Er zijn overigens wel meer knappe zussen die viral zijn gegaan. Zo zijn de tweelingzusjes Reinders in Nederland bekend. Ook uit Nederland: de zussen Bo en Britt Mink. Een liefhebber van basketball? Dan mag je deze zussen niet missen.