Hanna en Haley Cavinder stelen de show op het veld

Hanna en Haley Cavinder zijn één van de knapste tweelingen die wij in de afgelopen tijd hebben gezien. Ze zijn geboren op 13 januari 2001 in South Bend, Indiana, dat maakt hen 21 jaar jong. De beide zusjes beoefenen de sport basketbal en spelen ook voor hetzelfde team, namelijk de Fresno State Bulldogs. Met deze knappe basketbal tweeling willen wij wel een balletje rondspelen.

Daarnaast zijn beide zusjes ook ware influencers. Ze hebben beiden erg veel volgers op Instagram en TikTok. Op Instagram hebben zowel Hanna als Haley zo’n 430 duizend volgers. Wij snappen wel waarom ze zoveel volgers hebben.

De knappe basketbal tweelingzussen zijn met hun TikTok-account, cavindertwins, begonnen aangezien ze naar aanleiding van de maatregelen thuis kwamen te zitten en zich heel erg verveelden. Ze maken op het platform voornamelijk filmpjes waarop ze met z’n tweeën aan het dansen zijn. Door deze filmpjes, maar zeker ook door hun looks, hebben ze al bijna 4 miljoen volgers bij elkaar verzameld sinds het begin van 2020.

Met hun blonde haren en sportieve lichaam kijken we zowel op als buiten het veld graag naar ze. Ondanks dat zij normaal gesproken de punten scoren op het basketbalveld, zouden wij ook wel graag een aantal punten willen scoren bij de knappe basketbal tweeling.

Hieronder vind je een greep uit de Instagram foto’s van zowel Hanna als Haley Cavinder: