Olcay Gulsen haar tripje naar Marbella

De 42-jarige Olcay Gulsen is allang geen onbekende meer in Nederland en is een echte alleskunner te noemen. Zo is Olcay modeontwerpster, heeft zij haar eigen bedrijf Olcay Gulsen Beauty en verschijnt zij ook regelmatig op televisie. Ze deed bijvoorbeeld mee aan het tv-programma Wie is de Mol? en schuift vaak aan in RTL Boulevard. Ondanks Olcay haar drukke leven, weet zij wel regelmatig een break te nemen. Zo vloog zij een aantal dagen geleden met samen haar jongere zusje Dolshe en vriendin Yesim Candan naar Marbella om de verjaardag 48ste verjaardag van Yesim te vieren.

De presentatrice omschrijft hun B-Day tripje zelf dan ook als “Siestas and Fiestas”. En een feest, dat was het zeker. Zij heeft tijdens hun trip het ene na het andere jaloersmakende plaatje op gedeeld. Zo ook een aantal bikinifoto’s, waarbij Olcay Gulsen samen met haar zusje Dolshe op Instagram te zien is. Dit konden we natuurlijk niet voor jullie geheim houden.

De bloedmooie bikinifoto’s van Olcay en Dolshe op Instagram

Olcay Gulsen heeft een hele rits aan foto’s van hun tripje gedeeld, waarbij zij en haar zusje Dolshe veelal in bikini te zien zijn. Hiermee zorgen zij voor een heuse hittegolf in Nederland, want hun prachtige figuren leveren in combinatie met hun prachtige donkere lokken en donkere ogen adembenemende foto’s op.

De bikinifoto’s staan al een aantal dagen op Instagram, maar het duo gaat voor veel mannen zeker niet onopgemerkt voorbij. Zo hebben de foto’s zo’n 11.000 likes verzameld met in totaal zo’n  600 lovende reacties op de zusjes hun looks. Zie hieronder de rits aan bikinifoto’s van Olcay Gulsen en haar prachtige zusje Dolshe op Instagram en vergeet deze prachtige verschijningen vooral niet te volgen, want op deze manier kun je dagelijks van de twee genieten op jouw tijdlijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay)