Olcay Gulsen

De 40-jarige Olcay Gulsen ziet er vandaag de dag nog steeds uit alsof ze net de 20 is gepasseerd. Deze schoonheid is wekelijks te zien tijdens RTL Boulevard waar we onze ogen uitkijken.

Daarnaast is ze sidekick geworden bij haar vriend Ruud de Wild op Radio 2. Ze waren overigens laatst nog in het nieuws, toen ze naar een gebied gingen waar het code rood was. Toen ze terugkwamen, moesten ze netjes twee weken thuis werken. Dat is inmiddels wel wat langer geworden, want Olcay Gulsen werkt nog regelmatig vanuit thuis. En ze liet zien op welke manier ze dat deed.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay)

Olcay Gulsen uit de kleren op Instagram

Olcay Gulsen werkt dus veel vanuit thuis, op haar laptop vóór de bank. En door de foto die ze op haar sociale media postte, weten we zeker dat de centrale verwarming in huize Gulsen perfect werkt. Ze zit namelijk op de grond, met behoorlijk weinig kleding aan. Onder een open blouse die ze draagt, zie je alleen maar lingerie. Het is een leuke reclamestunt voor haar eigen merk, of ze vindt het gewoon leuk om ons te laten genieten van hoe ze thuis werkt.

“Another day at the office 🥴 en dan heb ik niks te klagen zonder jengelende kinderen die je les moet geven. ❤️ succes allemaal 🤗” plaatst ze onder de foto. Aan de reacties te zien vinden veel mensen het leuk als Olcay dit soort plaatjes op Instagram zet. En dat snappen wij maar al te goed.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay)

Komt ze met een eigen lingerielijn?

Olcay heeft dus haar eigen Beauty bedrijf, daarmee verkoopt ze voornamelijk make-up, maar ook soms kleding. In de foto tagde ze haar eigen bedrijf, precies op de BH. Is dit dan een hint dat ze met een gloednieuwe lingerielijn komt?