Kijk of ze tijd heeft

Als jij op iemand afstapt die haast heeft, onderweg is naar het toilet of eruit ziet alsof ze heel druk bezig is met iets of iemand anders, dan kunnen wij je garanderen dat je haar nummer niet gaat scoren. Observeer daarom eerst in wat voor toestand de dame in kwestie zich verkeerd. Ze gaat pas met je willen praten op het moment dat zij daar tijd voor heeft en een gesprek met jou haar geen extra stress oplevert.

Blijf kalm

Hoewel het benaderen van een aantrekkelijke dame voor sommigen best een zware klus kan zijn, is het voor jouw eigen succes wel belangrijk dat je kalm blijft. Ja, het kan zijn dat ze jouw zenuwachtige gestuntel juist aandoenlijk vindt, maar is dat echt het beeld dat je wilt uitstralen? Je wilt een goede eerste indruk maken en dit doe je het beste door gewoon kalm te blijven. Kom ook niet aanzetten met lastige openingszinnen, want de meeste vrouwen doorzien je direct en hebben daar totaal geen behoefte aan. Blijf kalm, hou het luchtig en vooral kort. Vraag haar bijvoorbeeld naar de wijn die ze drinkt, haar avond of naar de muziek op de achtergrond. Dit zal gegarandeerd beter werken dan een opmerking over hoe knap je haar vindt, want daarmee maak je het alleen maar ongemakkelijk en dat wil je vermijden.

nummers scoren man man 01

Nee is nee

Een grote frustratie van vele vrouwen van over de hele wereld, is dat mannen het niet lijken te begrijpen dat ‘nee’ ook daadwerkelijk ‘nee’ betekent. Bereid je dus van tevoren voor op een afwijzing, dan kan het achteraf alleen maar meevallen. Ook als ze niet letterlijk nee zegt, kan je aan haar lichaamstaal en manier van antwoorden echt wel merken of ze zin heeft in dit gesprek met jou. Geeft ze enkel antwoord met ja, nee of oke en staat ze met haar armen over elkaar? Dan gaat ze je haar nummer ook niet aan je geven.

Ga niet te snel

Als het eerst wat je vraagt direct is of je haar nummer mag, kunnen wij je wederom garanderen dat ze hem niet aan je gaat geven. Je bent een volkomen vreemde, dus waarom zou ze haar nummer aan je geven? Vraag haar ook niet direct of je wat drinken voor haar moet halen, ze zal dan namelijk eerder het gevoel hebben dat ze aan je vast zit. Mocht je haar toch echt een drankje aan willen bieden, let dan op de manier waarop je het vraagt. ‘Wil jij ook nog wat drinken?’  – terwijl je aan de bar staat om een drankje voor jezelf te halen, werkt nog altijd beter dan ‘wil je wat te drinken van mij?’. Laat de barman haar vervolgens het drankje overhandigen, glimlach naar haar en loop weg. Op deze manier hou je het mysterieus en als zij je op dat moment interessant vindt, kan zij ook de eerste move maken en als je merkt dat ze dat niet doet, maar je wel aandacht schenkt dan kan je altijd nog op een later moment op haar afstappen.

Heb jij jouw stamkroeg al uitgespeeld? Dit zijn de 10 coolste bars ter wereld.