Spannende Spaanse thriller

Nowhere is een Spaanstalige thriller die je vanaf het begin op het puntje van je stoel houdt. De film gaat over Sarah, een jonge vrouw die na een traumatische gebeurtenis besluit om haar leven drastisch te veranderen. Zo gaat ze op zoek naar haar innerlijke kracht en zelfontdekking in een afgelegen dorpje genaamd Nowhere. De regisseur heeft fantastisch werk geleverd door prachtige landschappen en sfeervolle scenes weten vast te leggen. Elke frame voelt hierdoor als een kunstwerk op zichzelf, waardoor je als kijker volledig wordt meegenomen in de mysterieuze wereld van Nowhere. Ook de acteerprestaties in deze film zijn erg indrukwekkend. De hoofdrolspeelster weet op meeslepende wijze de emoties over te brengen. Daarnaast zijn ook de bijrollen goed ingevuld, waardoor het verhaal nog meer diepgang krijgt.

 

Cast

De film is geregisseerd door Albert Pintó, en volgens velen heeft hij een waar meesterwerk afgeleverd. Zo weet de cast, bestaande uit onder andere Anna Castillo, Tamar Novas, Tony Corvillo, Mariam Torres, Irina Bravo, en Victoria Teijeiro, het verhaal uitstekend tot leven te brengen.

Fans zijn in shock na kijken ‘Nowhere’

Wat deze film zo onderscheidt, is het intelligente en verrassende plot. De twists en turns houden je constant op het puntje van je stoel en zorgen ervoor dat je als kijker steeds meer wil weten over wat er nu eigenlijk aan de hand is. Deze film blijft je intrigeren en tot het einde toe weet je niet hoe het zal gaan aflopen. Op IMDb scoort de film een 6,4, maar op X, voorheen bekend als Twitter, zijn kijkers laaiend enthousiast.

Bekijk hieronder de leukste reacties op X, voorheen bekend als Twitter:

Bekijk hieronder de trailer:

Kortom, “Nowhere” is een absolute aanrader voor liefhebbers van spannende thrillers met een twist. De combinatie van prachtige cinematografie, sterke acteerprestaties en een intrigerende plot maken deze Netflix film tot een echte aanrader.

Meer Netflix-aanraders zien? Check dan eens ‘Fair Play‘.