Geen spierpijn meer dankzij dit massagepistool van de Action

Met dit massagepistool van de Action laat jij je spieren ontspannen en herstellen. Dit ‘pistool’ kan jou zowel een warme als koude massage geven. Kan je lekker zelf kiezen waar je na een goede training aan toe bent, zonder verschillende apparaten nodig te hebben.

Het hoeft natuurlijk niet altijd na een intensieve training nodig te zijn, soms heb je ook gewoon een ontspanningsmassage nodig. Ook dat is geen probleem, met zijn zes verwisselbare massagekoppen en zes aanpasbare snelheden biedt hij alle massage mogelijkheden die je kan wensen. Heerlijk. Deze massagekoppen zijn ontworpen voor verschillende soorten massages en lichaamszones.

action massagepistool

Allerlei soorten massages

Kies de ronde kop voor grote spiergroepen, de gevorkte kop voor je nek en wervelkolom, de puntige knop voor je gewrichten, de platte kop voor algemene ontspanning, de koude kop voor gewricht zwellingen en spierontstekingen en de verwarmde kop om stijve, pijnlijke spieren te verzachten.

Makkelijk te gebruiken

Dit massagepistool van de Action verlicht niet alleen effectief spierpijn, het bevordert ook het spierherstel. De constante bewegingen van het massagepistool dringen diep door in jouw spieren om spanning en stijfheid te verlichten bij het herstel (van blessures).

De massagegun is zeer eenvoudig te bedienen dankzij de touchscreen. Hiermee zet je hem aan of uit, stel je de gewenste snelheid in en controleer je de batterijstatus. Zodat je in de gaten kan houden dat je hem kan opladen, voordat je straks ineens met een lege massasegun staat. Daarnaast is het een stil massage-apparaat en stoor jij niemand anders terwijl je in alle rust geniet van jouw massage. Kan je ook gewoon nog je serie kijken, terwijl je ondertussen geniet van een massage.

massagepistool aciton

Massagepistool

Action €24,95 Shop nu

Dankzij het compacte ontwerp en beperkte gewicht, kun je hem overal mee naartoe nemen en gebruiken. De oplaadbare batterij en de meegeleverde USB type-c oplaadkabel zorgen ervoor dat hij altijd klaar is voor gebruik. Mits je het niet vergeet op te laden natuurlijk.

Let er wel op dat het massagepistool van de Action alleen via de site te bestellen is, voor slechts € 24,95.

Meer koopjes scoren bij de Action? Check dan eens deze waterbestendige smartwatch.