Van elke fiets een e-bike maken

Met de Swytch kan je jouw normale oude ros omtoveren tot een e-bike. Het is een ongelofelijk licht en klein apparaat die jouw fiets verandert in een snelle elektrische fiets. Met de Swytch pro kan je tot 50 kilometer fietsen en het duurt maar vier uur om de volledige batterij op te laden. Het is makkelijk te installeren en makkelijk mee te nemen. Het enige wat je hoeft te doen, is jouw oude voorwiel weg te halen en het nieuwe wiel monteren, de sensoren op de pedalen te monteren en de connectoren op jouw stuur te plaatsen.

Met de Swytch kan je tot 25 km/u rond racen door jouw stad en hij weegt maar 3 kilo. Lekker weinig gewicht wat extra fijn is als je batterij leeg is. Bij de Eco Swytch kan je tot 35 kilometer met je nieuwe e-bike rond racen en met het pro pakket haal je de 50 kilometer. Voor deze extra kilometers duurt het wel 4 uur om op te laden en de eco is binnen drie uur ready. Een leuke extra is de voorlamp die je bij de pro versie krijgt.

Super snelle elektrische fiets

De eerste lading van deze super handige e-bike kit is al uitverkocht, maar begin 2021 kan je ze alweer verwachten. Je kan ze nu bij Swytch pre-orderen en dan krijg je ook nog eens 50 procent korting. De kleinste en handigste e-bike kit die er bestaat en met zo weinig gewicht merk je niet eens dat hij er is. Ideaal.

Ben je benieuwd naar andere apparaten die jouw fiets omtoveren in een elektrische fiets? Check dan dit apparaat die jouw normale fiets in een elektrische fiets verandert.

e-bike kit